Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Range. How Generalists Triumph in a Specialized World

Range. How Generalists Triumph in a Specialized World - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:229346

Характеристики книги "Range. How Generalists Triumph in a Specialized World"

Видавництво:

Рік видання: 2022

Кількість сторінок:

368

Мова:

Англійська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

ISBN:

9781509843527

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

280 г

Опис книги «Range. How Generalists Triumph in a Specialized World»

Потужний аргумент, як досягти успіху в будь-якій сфері: розвивайте широкі інтереси та навички, поки всі довкола поспішають спеціалізуватися. Від «правила 10 000 годин» до сили виховання Тигра нас вчили, що усп...

Опис книги «Range. How Generalists Triumph in a Specialized World»

Потужний аргумент, як досягти успіху в будь-якій сфері: розвивайте широкі інтереси та навички, поки всі довкола поспішають спеціалізуватися.

Від «правила 10 000 годин» до сили виховання Тигра нас вчили, що успіх у будь-якій галузі потребує ранньої спеціалізації та багатьох годин цілеспрямованої практики. І, що ще гірше, якщо ви потішитеся або затримаєтеся, ви ніколи не наздоженете тих, хто почав раніше.

Це зовсім неправильно.

У цій знаменній книзі Девід Епштейн показує вам, що шлях до успіху лежить у широкій вибірці, отриманні різноманітного досвіду, обхідних шляхів, невтомних експериментах, жонглюванні багатьма інтересами – іншими словами, у розвитку діапазону.

Вивчаючи найуспішніших спортсменів, художників, музикантів, винахідників та вчених світу, Епштейн демонструє, чому в більшості областей, особливо складних та непередбачуваних, досягти успіху прагнуть не фахівці, а універсали. Незалежно від того, що ви робите, де ви знаходитесь в житті, будь ви вчителем, студентом, вченим, бізнес-аналітиком, батьком, шукачем роботи, пенсіонером, ви побачите світ по-іншому після того, як прочитаєте Range. Ви краще зрозумієте, як ми вирішуємо проблеми, як ми вчимося і як досягаємо успіху. Ви зрозумієте, чому провалити тест — найкращий спосіб чогось навчитися, і чому ті, хто часто кидає роботу, зрештою отримують найуспішнішу кар'єру.

У міру того, як експерти все більше роз'єднують себе, у той час як комп'ютери освоюють більше навичок, які колись були зарезервовані для вузькоспеціалізованих людей, Range показує, як люди, які мислять широко та охоплюють різноманітний досвід та точки зору, будуть дедалі більше. процвітати, і чому поширення ваших знань у кількох областях є ключем до вашого успіху. і як цього досягти.

Відгуки про книгу «Range. How Generalists Triumph in a Specialized World»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору