Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

What Happened to You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing

What Happened to You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:228395

Характеристики книги "What Happened to You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing"

Видавництво:

Рік видання: 2022

Кількість сторінок:

272

Мова:

Англійська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

ISBN:

9781529068504

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

410 г

Опис книги «What Happened to You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing»

Опра Вінфрі та відомий експерт з розвитку мозку та травм доктор Брюс Перрі обговорюють вплив травми та несприятливого досвіду і те, як зцілення має починатися з переходу до питання «Що з тобою трапилося?» а не &laq...

Опис книги «What Happened to You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing»

Опра Вінфрі та відомий експерт з розвитку мозку та травм доктор Брюс Перрі обговорюють вплив травми та несприятливого досвіду і те, як зцілення має починатися з переходу до питання «Що з тобою трапилося?» а не «Що з тобою не так?».

У ході широкої і часто глибоко особистої розмови Опра Вінфрі та доктор Перрі досліджують, як те, що відбувається з нами в ранньому дитинстві — як хороше, так і погане, впливає на те, ким ми стаємо. Вони кидають нам виклик, щоб ми перестали зосереджуватись на питанні «Що з тобою не так?» або «Чому ти так поводиться?» на запитання "Що з тобою трапилося?". Ця проста зміна погляду може відкрити для мільйонів людей нове і обнадійливе розуміння того, чому ми робимо те, що робимо, чому ми такі, які ми є, надати дорожню карту для відновлення відносин, подолання того, що здається непереборним, і, зрештою Зрештою, жити краще і краще. більш повноцінне життя.

Багато хто з нас переживає негаразди та травми в дитинстві, які надають тривалий вплив на наше фізичне та емоційне здоров'я. І як ми починаємо розуміти, у дитинстві ми чутливіші до травм розвитку, ніж у дорослому віці. «Те, що трапилося з нами» у дитинстві, є потужним предиктором нашого ризику виникнення проблем із фізичним та психічним здоров'ям у майбутньому та пропонує наукове розуміння моделей поведінки, які багато хто намагається зрозуміти.

Опра Вінфрі, яка сама пережила безліч дитячих випробувань, ділиться частиною свого болісного досвіду, тому що вона розуміє вразливість, яка виникає через зіткнення з травмою в молодому віці. Протягом своєї кар'єри Опра співпрацювала з доктором Брюсом Перрі, одним з провідних світових експертів з дитячих травм. Він лікував тисячі дітей, молоді та дорослих, і протягом десятиліть його закликали підтримувати окремих осіб та спільноти після гучних подій, що травмують. Тепер Опра поєднує зусилля з доктором Перрі, щоб об'єднати силу розповідання історій з наукою та клінічним досвідом, щоб краще зрозуміти та подолати наслідки травми.

Ця книга, заснована на останніх досягненнях науки про мозок і втілена в життя переконливими оповіданнями, проливає світло на такий необхідний шлях до одужання, показуючи нам неймовірну здатність трансформуватися після негараздів.

Відгуки про книгу «What Happened to You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору