Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Lost & Found

Lost & Found - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:228372

Характеристики книги "Lost & Found"

Видавництво:

Рік видання: 2023

Кількість сторінок:

256

Мова:

Англійська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

ISBN:

9781529000528

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

200 г

Опис книги «Lost & Found»

За вісімнадцять місяців до смерті коханого батька Кетрін Шульц вона зустріла жінку, на якій збиралася одружитися. В «Втрачених і знайдених» вона сплітає історії цих відносин у блискуче дослідження того, як все наше...

Опис книги «Lost & Found»

За вісімнадцять місяців до смерті коханого батька Кетрін Шульц вона зустріла жінку, на якій збиралася одружитися. В «Втрачених і знайдених» вона сплітає історії цих відносин у блискуче дослідження того, як все наше життя формується втратами та відкриттями – від шаленого зникнення предметів повсякденного побуту до масштабних руйнувань війни, пандемії та стихійного лиха; від пошуку нових планет до закоханості.

Три дуже різні американські сім'ї становлять серце Lost & Found: та, яка зробила отця Шульца чарівним, блискучим, розсіяним єврейським біженцем; та, яка зробила її партнером, так само блискучою фермерською дочкою та побожною християнкою; і той, що вона сама робить через заміжжя. Але Шульц уважний і до інших, найбільш універсальним видам зв'язку: як особисте щастя може співіснувати з глобальною катастрофою, як нас дратують ті, кого ми обожнюємо, як любов і втрата власними силами неминуче нероздільні. Книга, що вийшла в результаті, є частково мемуарами, частково путівником по життю у світі, який одночасно сповнений чудес і радості, нещасть і страждань, — світі, який завжди вимагає і нашої подяки, і нашого горя.

Штатний кореспондент New Yorker і лауреат Пулітцерівської премії Кетрін Шульц із цікавістю, ніжністю, ерудицією та дотепністю пише про наше обмежене, але нескінченно складне життя. Створена з емоційною ясністю К. С. Льюїса та інтелектуальною силою Сьюзан Зонтаг, «Втрачені та знайдені» — це незвичайна книга про звичайний досвід.

Відгуки про книгу «Lost & Found»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору