Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Замахана жінка в розквіті літ. Як відкрити життя наново

Замахана жінка в розквіті літ. Як відкрити життя наново - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
5.00
1  відгук
Артикул:224811

Характеристики книги "Замахана жінка в розквіті літ. Як відкрити життя наново"

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2021

Кількість сторінок:

200

Мова:

Українська

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

Перекладач:

ISBN:

978-617-7933-05-1

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

375 г

Опис книги «Замахана жінка в розквіті літ. Як відкрити життя наново»

Щодня одне і те ж. Рутинні хатні справи, догляд за дітьми, нетямущий чоловік і брак часу на власні бажання. Знайомо? Одного ранку Това Лей збагнула, що так далі тривати не може. Глянувши на безлад в домі, замурзаних дітей і го...

Опис книги «Замахана жінка в розквіті літ. Як відкрити життя наново»

Щодня одне і те ж. Рутинні хатні справи, догляд за дітьми, нетямущий чоловік і брак часу на власні бажання. Знайомо? Одного ранку Това Лей збагнула, що так далі тривати не може. Глянувши на безлад в домі, замурзаних дітей і гору посуду, вона відчула, що замахалася. Настав час перезавантажити життя та віднайти себе у вирі чужих потреб і бажань. Це усвідомлення змусило Тову згадати про все, чого їй хотілося, але на що ніколи не вистачало часу. Список заборонених захцянок містив найпотаємніші мрії та навіть деякі шаленства. Так вона здійснила поїздку в Непал, запропонувала чоловікові відкритий шлюб, відірвалася з подругами на Ібіці, а ще купила вібратор. Відкрившись бажанням та окресливши власні межі, Това змогла пізнати свою сексуальність, прийняти тіло та нарешті відновити здатність насолоджуватися життям. Її досвід, описаний в цій книжці, надихає тисячі жінок у всьому світі відкривати своє життя наново, звільнятися від нав’язаних суспільством норм і просто бути собою.

 

Това Лей народилась в Ізраїлі, де займалася адвокатською діяльністю. У 2006 році вона переїхала до Великобританії, щоб продовжити акторську кар'єру. Отримавши ступінь магістра сценічного мистецтва та диплом сценариста, Това зняла кілька фільмів, перш ніж створити сім’ю в 2011 році зі своїм чоловіком Майком. Вона заснувала свій успішний щоденник - My Thoughts About Stuff - у 2015 році, який менш ніж за три роки перетворив її на сенсацію в Інтернеті завдяки своїм скандалам про материнство та секс. Її вірусна онлайн-серія Mom Life Crisis отримала резонанс серед мільйонів жінок у всьому світі, а згодом стала документальним фільмом на Amazon Prime Video. Також вона разом із чоловіком веде щотижневий подкаст #nailedit. Вона є матір'ю трьох дівчат і живе разом із родиною в Лондоні.

Відгуки про книгу «Замахана жінка в розквіті літ. Як відкрити життя наново»

0
Зама хана жінка у розквіті літ

Книга нереально відповідає своїй назві. Я не люблю читати книги, но коли побачила цей заголовок , обовязково захотіла прочитати. Все що ми жінки боємося сказати комусь написано в цій книзі.

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Емоційний інтелект у бізнесі

Дэниел Гоулман

360 
Купити
Побачити свої зірки в калюжі

Аліна Акуленко

170 
Купити
5 секретів щасливого життя

Маргарита Сичкарь

250 
Купити
Вгору