Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Alias. Настільна гра


Купить "Alias. Настільна гра"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
5.00
1  отзыв
Артикул:162249
Характеристики

Виробник:

Рік:

2017

Вага:

250 г

Тип:

Настольная игра

Країна:

Бельгия

Упаковка:

Коробка

Вид ігр:

Настольные

Вид настільної гри:

для всей семьи, для компании и вечеринок

Вік дитини:

От 10 лет

Мінімальне число гравців:

4

Матеріал:

Картон, пластик, бумага, дерево

Розмір упаковки:

11x18x3.6 см

Склад:

Блокнот для записи баллов, карандаш, песочные часы, 50 двусторонних карточек (по 8 слов на каждой стороне), правила игры.

Мова:

Украинский

Опис «Alias. Настільна гра»

Настільну гру « Alias » купити можна зі словами на картках як російською, так і українською мовами. Треба пояснити партнерам значення 800 слів (звичайно, не всі одразу), не називаючи їх. Можна використовувати синон...
Опис «Alias. Настільна гра»

Настільну гру «Alias» купити можна зі словами на картках як російською, так і українською мовами. Треба пояснити партнерам значення 800 слів (звичайно, не всі одразу), не називаючи їх. Можна використовувати синоніми, антоніми, рухи, звуки, міміку, жести. Правила вимагають, щоб гравці відгадали найбільшу кількість слів за 1 хвилину. Термін можна збільшити, особливо, коли грають тільки двоє, або учасникі поділені на команди.

Коробка укомплектована:

  • 50 картками із написаними 16 словами;
  • олівець і записник для рахування балів;
  • пісочний годинник на 1 хвилину;
  • інструкція.

 

Відгуки від користувачів одноголосно стверджуть, що паперовий варіант гри набагато веселіший, ніж електронний. Гру «Alias» купити треба, щоб плідно провести час, наприклад, у дорозі в потягу, автобусі тощо. Вона стане у пригоді, коли треба розважити гостей на вечірці.

Особливо корисно «Alias» купити батькам, щоб було чим зайняти дітей. Вона добре відволікає від гаджетів, вчить спілкуватися, відвертає увагу від пустощів, розвиває увагу та фантазію. Крім того, батьки, граючи з сином або дочкою, мають можливість побачити недоліки вдачі та прогалини у знаннях. Гра затягує, тому це добрий засіб вивільнити час батькам, коли в них термінові справи.

Відгуки про товар «Alias. Настільна гра»

0
Чудова гра!

Перший раз дізналася про цю гру від друга. Коли він запропонував компанією пограти. В нього була встановлена ця гра на телефоні. Коли побачила тут, то одразу замовила. Вже компанією пограли, і дійшли до висновку, що гра на картках, набагато зручніше ніж на телефоні, та і відпочинок від гаджету. З цією грою можна чудово і весело провести час з друзями) І одразу побачити яка у ваших друзів фантазія) Рада що в магазині Букля з"явилися ігри. Щє дві вже собі придивилася))))

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору