Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Preschool English colouring book. First hundred words in English. Англійська для дошкільнят. Книга-розмальовка

Preschool English colouring book. First hundred words in English. Англійська для дошкільнят. Книга-розмальовка - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:156420

Характеристики книги "Preschool English colouring book. First hundred words in English. Англійська для дошкільнят. Книга-розмальовка"

Видавництво:

Рік видання: 2015

Кількість сторінок:

48

Мова:

Англійська

ISBN:

978-617-609-052-6

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

60×84/8 (205x290 мм)

Вага:

171 г

Опис книги «Preschool English colouring book. First hundred words in English. Англійська для дошкільнят. Книга-розмальовка»

Preschool English colouring book (автор В. Дзюба) – це книга для малюків і дорослих, які можуть розпочати знайомство своїх дітей з англійською мовою. Яскравий дизайн і веселі розмальовки стануть у нагоді під час вивче...

Опис книги «Preschool English colouring book. First hundred words in English. Англійська для дошкільнят. Книга-розмальовка»

Preschool English colouring book (автор В. Дзюба) – це книга для малюків і дорослих, які можуть розпочати знайомство своїх дітей з англійською мовою. Яскравий дизайн і веселі розмальовки стануть у нагоді під час вивчення дитиною перших 100 англійських слів.

Внизу кожної сторінки є маленькі кольорові малюнки предметів з підписами англійською мовою. Треба віднайти ці предмети на великому тематичному малюнку і розмалювати їх. Закріпити слова у пам'яті допоможуть веселі римівки, що містяться наприкінці видання, а також словникові ігри з кольоровими картками для вирізання, які містяться на сторінках для дорослого.

Відгуки про книгу «Preschool English colouring book. First hundred words in English. Англійська для дошкільнят. Книга-розмальовка»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Preschool English colouring book. First hundred words in English. Англійська для дошкільнят. Книга-розмальовка"

Вгору