Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Моє життя та робота

Моє життя та робота - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:108273

Характеристики книги "Моє життя та робота"

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2020

Кількість сторінок:

384

Мова:

Українська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

Перекладач:

ISBN:

978-966-97425-5-1, 978-966-9742-55-1

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

587 г

Опис книги «Моє життя та робота»

Дорогі друзі, з величезною приємністю представляємо вам перше українське видання  автобіографічної книги Генрі Форда. «Автор цієї книжки – один із найяскравіших новаторів в історії людства, що змінював світ че...

Купити книгу "Моє життя та робота" в інших виданнях, а також інші книги автора

365 
Купити

Опис книги «Моє життя та робота»

Дорогі друзі, з величезною приємністю представляємо вам перше українське видання  автобіографічної книги Генрі Форда.«Автор цієї книжки – один із найяскравіших новаторів в історії людства, що змінював світ через мрію та ідеологію служіння Ідеї та Суспільству Це книга, яка змінила моє життя, – розповідає ініціатор видання, засновник «Нашого Формату» Влад Кириченко. – Річ у тому, що для мене цінність цієї книги не менша, ніж цінність Святого Письма для адептів християнства. Якби кожен десятий українець прочитав цю книгу, а кожен сотий імплементував принципи фордизму в життя, – ми б жили в іншій країні».

Тематика

Менеджмент, історія автомобілебудування, гроші,великий бізнес.

Про книгу

Про Генрі Форда ще за його життя складали легенди,та й досі певні факти його біографії не є остаточнопідтвердженими чи спростованими. Проте, незаперечнимзалишається те, що сенсом його життя буларобота. Понад усе Форд прагнув створити машину,яка працюватиме вічно. На шляху до втілення мріївін завдяки вірі у неможливе здійснив переворот умисленні власного оточення й майбутніх поколінь,які теж змінили своє ставлення до грошей, успішного бізнесу й роботи. Форд вважав,що саме мислення є найважчою роботою, на яку здатна людина. Це, ймовірно,є причиною, чому ми маємо так мало мислителів. Форд невтомно шукав відповідіна складні питання людської історії, як-от: чому існує бідність; що робить гроші грошимаі які можливі трюки в рамках нинішньої фінансової системи, через які різнінації й народи потрапляють під контроль небагатьох людей; чого очікувати від майбутнього…Про це, а також про те, як виглядає і працює ідеальний продавець у компанії Форда, чи справді нам потрібні автомобілі і навіщо привчати дітей інвестувати в себе – прочитаєте на сторінках цієї унікальної книги.

Для кого книга

Для власників бізнесу, топ-менеджерів, автомобілістів і всіх, кому цікавежиття видатних особистостей.

«Перчинка» книги

Ценелишемемуаригеніальногоінженера, айквінтесенціяжиттєвоїмудростіізпершихуст«батька» автопромисловостіСША, філософіявеликогобізнесуйдосвідзаснуваннянайбільшоївлюдськійісторіїіндустрії. ГенріФорд«мовчав» упродовжсвогожиття, неспілкувавсязпресою, усіпоглядийодкровеннявисловивуcвоїй єдинійкнизі.

Проавтора

Генрі Форд–(англ. Henry Ford; 1863 – 1947) – інженер-конструкторавтомобілів, засновник корпорації «Форд Мотор», перший віце-президент Співтоваристваавтомобільних інженерів SAE (нині SAE International), один з найбагатшихлюдей усіх часів. Вперше почав використовувати промисловий конвеєр, побудуваві запустив найсучасніший завод в автомобільній промисловості – добре освітленийі добре вентильований «Хайленд парк». Був видатним менеджером, серед нововведеньякого – скорочений робочий день, п’ятиденний робочий тиждень і методивиробництва, які понині застосовують автоконцерни.

Цитати

Треба стати вільною людиною в томумісці, де вперше була втрачена свобода. Виграй свій бій там, депрограв. І побачиш, що хоч тебе оточувало багато неправильного, усередині – ще більше було неправильного. Таким чином,побачиш, що неправильна внутрішня позиція може псувати навіть правильні речі навколо.

***

Я працюю в напрямку спрощення. Загалом люди мають такмало, а купують так дорого навіть найнеобхідніше (не кажучивже про розкіш, на частину якої, думаю, кожна людина має право), тому що майже все, що ми виготовляємо, є набагато складнішим, ніж має бути. Наш одяг, наші харчі, наші побутові меблі – все може бути набагато простішим, ніж є зараз, і водночаскращим на вигляд. З давніх-давен речі виготовлялися в певнийспосіб і з тих пір виробники просто це наслідували.

***

Його знання є майже універсальними. Він цікавиться різними темами й не визнає жодних обмежень. Уважає, що все можливе, і водночас твердо стоїть ногами на землі. Едісон іде вперед крок за кроком. Він вважає слово «неможливо» визначеннямтого, для чого на цей момент немає достатньо знань. Він знає,що в міру їх накопичення ми нарощуємо силу для подоланнятого, що раніше здавалося неможливим. Таким є раціональнийспосіб досягати «неможливого». Ірраціональний спосіб – це робити спроби без важкої праці накопичення знань. Пан Едісонтільки наближається до вершини своєї могутності. Він є людиною, яка покаже нам, на що справді здатна хімія. Адже він справжній учений, який розглядає знання, на які постійно полює, якінструмент для творення прогресу. Це не той тип ученого, якийпросто накопичує знання й перетворює свою голову на музей.Едісон легко може претендувати на першість серед учених у світі. Я майже впевнений, що він є також найгіршою у світі діловоюлюдиною. Він майже нічого не знає про бізнес.

***

Сьогодні я настроєний проти війни більше, ніж будь-коли, і думаю, що люди у світі знають, що війна ніколи нічого не вирішує, навіть якщо політики цього не знають. Саме війна перетворила акуратні й упорядковані світові процеси на те, що маємо – безформну і невпорядковану масу. Звичайно,хтось розбагатівчерез війну, а хтось став бідним. Але розбагатіли не ті, хто воював, або хто дійсно допомагав у тилу. Жоден патріот не заробляє на війні. Жодна людина з почуттям істинного патріотизму не може робити гроші на війні – на жертвах чужих життів.Поки солдати не зароблятимуть гроші йдучи у бій, поки матеріне отримуватимуть гроші віддаючи своїх синів на смерть, докижоден громадянин країни не повинен заробляти гроші на забезпеченні своєї країни необхідними ресурсами захисту.Якщо війни будуть продовжуватися, відкритій людині бізнесу буде все важче й важче розглядати війну як законний засіб для високих і швидких прибутків. Ділки воєнного часу втрачаютьповагу з кожним днем. Навіть жадібність колись похитнетьсяперед тією непопулярністю і спротивом, з якими зіткнуться воєнні спекулянти. Бізнес повинен стояти на стороні миру, томущо мир є найкращим активом бізнесу.

 

Відгуки про книгу «Моє життя та робота»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Історія мого кохання

Тіна Тернер

260 
Купити
Моя автобіографія. Письменники

Остап Вишня

217 
Купити
Hell in the Heartland

Жакс Миллер

378 
Купити
Чорна піхота

Володимир Хильчевський

85 
Купити
Автобиография йога

Парамаханса Йогананда

470 
Купити
Вгору