Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Чтиво

Чтиво - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:155373

Характеристики книги "Чтиво"

Видавництво:

Рік видання: 2017

Кількість сторінок:

416

Мова:

Російська

Перекладач:

ISBN:

978-617-09-3327-0

Серія

Обкладинка:

Тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

300 г

Опис книги «Чтиво»

Ця книга — історія фантастичного успіху, невдач, любові, зради і шпигунства — побачила світ 2012 року і практично відразу була переведена багатьма європейськими мовами. Завдяки їй Джессі Келлерман остаточно закріпи...

Опис книги «Чтиво»

Ця книга — історія фантастичного успіху, невдач, любові, зради і шпигунства — побачила світ 2012 року і практично відразу була переведена багатьма європейськими мовами. Завдяки їй Джессі Келлерман остаточно закріпив за собою репутацію одного з найбільш парадоксальних насмішників у сучасній літературі. «Чтиво» — химерна, часом майже абсурдна, але чудово вигадана історія, в якій обіграні практично всі штампи, що використовуються авторами популярних трилерів і кримінальних романів. Тільки великий письменник міг змусити все це по-справжньому добре працювати. У цьому романі Келлерман скористався історією свого власного фантастичного літературного успіху і неабияк потішився, зігравши на контрасті між життям звичайного літератора і професійного шпигуна. Але справжня суть «чтива» захована набагато глибше.

Відгуки про книгу «Чтиво»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рецензії

Рецензия на книгу Чтиво
2020-02-18 12:27:57

Американський письменник Джессі Келлерман у світі славиться своїми екшн-романами та трилерами, найвідомішими серед яких є «Спека», «Біда», «Геній», ну і звісно – «Чтиво». Те що вирізняє автора поміж інших белетристів це – іронічний і саркастичний підхід до відображення дійсності. Нагромаджуючи одну подію за іншою, Джессі Келлерман завжди тримає увагу і пильність читача на високому градусі.

«Чтиво» - роман приголомшливий. Хоча на початку твору так не здавалось. Спершу зав’язувалась цілком банальна історія - двоє давніх друзів письменників: успішний автор трьох десятків бестселерів Вільям де Валле і Артур Пфефферкорн автор-невдаха, чий доробок за двадцять років налічує всього одну книгу. Здається, ось він головний конфлікт тексту – заздрощі на успіх. Але ця думка, як і багато інших думок, у творі хибна. Джессі Келлерман вражає крутими віражами сюжету й марним очікуванням фрази: «І нарешті герой прокинувся, це був лише сон»…

Келлерман творить цілком вигаданий світ (а може добре пародійований реальний, хтозна). Уявіть, десь на євразійському континенті поруч з руїнами радянського союзу існують дві країни демократична Східна Злабія і диктатурна Західна Злабія. З виходом нової книги Вільяма де Валле в цих химерних країнах, поділених непримиримими конфліктами, відбувається надзвичайна ситуація: напад на президента, повстання, втрата урожаю, фінансова криза, масова страта. Так відкривається світова змова проти керованих зовні країн-ворогів. Виявляється у кожній книзі автора бестселерів схований кодовий ключ до майбутніх потрясінь, це і впливає на стан справ. Але Вільям де Валле помирає (а чи справді це так?) й рукопис невиданої книги потрапляє до рук Артура Пфефферкорна, і той редагує його на свій лад, ну і звісно видає. Як це вплине на долю двох країн і, власне, на долю самого Пфефферкорна? Приготуйтеся до карколомного трилера.

 Але, крім пригодницького змісту, книга «Чтиво» зачіпає і решту не менш важливих тем: залаштункова кухня народження бестселерів (погодьтеся, це дуже сміливо від автора таких же «скороспілих» бестселерів), функціонування демократій і диктатур у сучасному світі, роль США у світовому порядку чи то хаосі і т.д. З антагоністичного опису двох Злабій випливає ненав’язлива подібність до Східної і Західної Кореї, що і розважає у творі, і страшить.

Роман «Чтиво» сподобається поціновувачам пригод і їдкої іронії, влучних метафор і сюжетної напруги.

Поглянь - он смерть тебе чекає

Мария Ланг

329 
Купити
Наступний серед нас

Карен М. Мак-Манус

475 
Купити
Кат. Книга 2

Даниэль Коул

240 
Купити
Perfect Score

Анжелика Монаи

352 
Купити
Перша кров. Книга 2

Дэвид Моррелл

349 
Купити
Вгору