Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Анімація

Анімація - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Анімація - купити і читати книгу
Анімація - купити і читати книгу
Анімація - купити і читати книгу
Анімація - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:202868

Характеристики книги "Анімація"

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

216

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7799-29-9

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×84/12 (210x260 мм)

Вага:

400 г

Опис книги «Анімація»

Від написання сценарію — і до презентації готової роботи: замість укласти звичайний собі підручник для студентів, Ендрю Селбі зробив комплексний і динамічний «репортаж із місця подій», послідовно розглядаючи ...

Опис книги «Анімація»

Від написання сценарію — і до презентації готової роботи: замість укласти звичайний собі підручник для студентів, Ендрю Селбі зробив комплексний і динамічний «репортаж із місця подій», послідовно розглядаючи етапи різних видів анімації та ілюструючи їх яскравими прикладами робіт Walt Disney Studios, Warner Bros., Pixar і десятка інших найвідоміших студій. Крім збалансованого поєднання теорії та історії анімації, ви знайдете тут практичні поради для початківців: починаючи від оформлення портфоліо й принципів ефективної самопромоції й закінчуючи написанням мотиваційного листа та підготовкою до співбесіди. «Уперед, до успіху!» — закликає вас Ендрю Селбі, і це не та пропозиція, від якої можна відмовитися.

Ендрю Селбі - старший викладач з ілюстрації та анімації в університеті Лафборо. З 2011 року обіймав посаду завідувача відділу школи мистецтв. За останні десятиліття Ендрю широко писав про візуальну комунікацію у книгах, академічних та популярних журналах і був запрошений на лекції та презентації з ряду тем на конференціях, семінарах та заходах у Європі, Америці, Австралії та Азії. Останні 20 років він працював професійним ілюстратором і продовжує насолоджуватися розмаїттям цієї частини свого життя в інших аспектах його творчості. Він живе з дружиною та дітьми в Англії.

Відгуки про книгу «Анімація»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору