Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Алея жаху

Алея жаху - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Алея жаху - купити і читати книгу
Алея жаху - купити і читати книгу
Алея жаху - купити і читати книгу
Алея жаху - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:214063

Характеристики книги "Алея жаху"

Рік видання: 2020

Кількість сторінок:

368

Мова:

Українська

ISBN:

978-966-993-233-4

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

400 г

Опис книги «Алея жаху»

Роман Ґрешема - це розповідь про багато речей: безглуздість віри і хитрощі тих, хто її нав'язує, алкоголізм і деструктивний терор білої гарячки, гральну колоду долі, яка розподіляє свій смертельний зв'язок без логічних...

Опис книги «Алея жаху»

Роман Ґрешема - це розповідь про багато речей: безглуздість віри і хитрощі тих, хто її нав'язує, алкоголізм і деструктивний терор білої гарячки, гральну колоду долі, яка розподіляє свій смертельний зв'язок без логічних на те причин. І це не історія про злочин і кару, гріх і спокуту. Бачити це - те саме, що й неправильно трактувати. Те, що ми вважаємо злочином і гріхом, пронизує цю алею, але кара і спокута тут здаються більшими, ніж війна за саме життя. "Це була темна алея знову і знову", - каже сам собі Стен у "Алеї жаху". "З того часу, як він був дитиною, Стен бачив один і той самий сон. Він біжить темною вулицею, оточеною з обох боків пустими і загрозливими будинками. А наприкінці неї горить світло, однак за ним щось ховалося, прямо навпроти нього, наближаючись до нього настільки, що він прокидався з почуттям жаху, так і не досягнувши світла". Стен роздумує про власні знаки, про кожен із них: "Адже вони теж їх мають - як і алея жаху". Дійсно, Стен - а точніше кажучи, Ґрешем - оглядається довкола, бо страх є ключем до людської сутності.

Ідея книги сформувалася у Ґрешема після розмов з колишнім працівником мандрівного карнавалу, з яким він разом воював під час Громадянської війни в Іспанії. Після того, як книжка вийшла друком у 1946 році, вона стала бестселером в США.

Стен Карлайл – харизматичний безробітний юнак. Він знаходить роботу в мандрівному карнавалі. Медіум мадмуазель Зена створює у глядачів ілюзію, наче вона вміє читати думки інших людей. Багато ілюзіоністів мріють перекупити секрет її номеру. Стен намагається її спокусити, однак вона не зраджує чоловіку. Що зробить молодий, розумний і жорстокий юнак? І як складеться його життя далі?

Ця історія вража. Сюжет розвивається динамічно і кожна сторінка прошиває, наче дрібні електричні удари. Автор досліджує «темну» сторону людської природи.

 

«Вражаючий роман» - The Observer «Це справжнє турне через алею кошмарів…»

Джеймс МакБрайд, The New York Times.

Вільям Ліндсей Ґрешем
Переглянути всі книги автора

Відгуки про книгу «Алея жаху»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Хід королем. Книга 2

Майкл Доббс

165 
Купити
Miracle Creek

Энджи Ким

713 
Купити
Володар тіні

Донато Карризи

240 
Купити
The Appeal

Дженис Халлетт

450 
Купити
Chaos Walking. The Knife of Never Letting Go

Патрик Несс

380 
Купити
Вгору