Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Алея жаху

Алея жаху - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Алея жаху - купить и читать книгу
Алея жаху - купить и читать книгу
Алея жаху - купить и читать книгу
Алея жаху - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:214063

Характеристики книги "Алея жаху"

Год издания: 2020

Количество страниц:

368

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-993-233-4

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

400 г

Описание книги «Алея жаху»

Роман Ґрешема - це розповідь про багато речей: безглуздість віри і хитрощі тих, хто її нав'язує, алкоголізм і деструктивний терор білої гарячки, гральну колоду долі, яка розподіляє свій смертельний зв'язок без логічних...

Описание книги «Алея жаху»

Роман Ґрешема - це розповідь про багато речей: безглуздість віри і хитрощі тих, хто її нав'язує, алкоголізм і деструктивний терор білої гарячки, гральну колоду долі, яка розподіляє свій смертельний зв'язок без логічних на те причин. І це не історія про злочин і кару, гріх і спокуту. Бачити це - те саме, що й неправильно трактувати. Те, що ми вважаємо злочином і гріхом, пронизує цю алею, але кара і спокута тут здаються більшими, ніж війна за саме життя. "Це була темна алея знову і знову", - каже сам собі Стен у "Алеї жаху". "З того часу, як він був дитиною, Стен бачив один і той самий сон. Він біжить темною вулицею, оточеною з обох боків пустими і загрозливими будинками. А наприкінці неї горить світло, однак за ним щось ховалося, прямо навпроти нього, наближаючись до нього настільки, що він прокидався з почуттям жаху, так і не досягнувши світла". Стен роздумує про власні знаки, про кожен із них: "Адже вони теж їх мають - як і алея жаху". Дійсно, Стен - а точніше кажучи, Ґрешем - оглядається довкола, бо страх є ключем до людської сутності.

Ідея книги сформувалася у Ґрешема після розмов з колишнім працівником мандрівного карнавалу, з яким він разом воював під час Громадянської війни в Іспанії. Після того, як книжка вийшла друком у 1946 році, вона стала бестселером в США.

Стен Карлайл – харизматичний безробітний юнак. Він знаходить роботу в мандрівному карнавалі. Медіум мадмуазель Зена створює у глядачів ілюзію, наче вона вміє читати думки інших людей. Багато ілюзіоністів мріють перекупити секрет її номеру. Стен намагається її спокусити, однак вона не зраджує чоловіку. Що зробить молодий, розумний і жорстокий юнак? І як складеться його життя далі?

Ця історія вража. Сюжет розвивається динамічно і кожна сторінка прошиває, наче дрібні електричні удари. Автор досліджує «темну» сторону людської природи.

 

«Вражаючий роман» - The Observer «Це справжнє турне через алею кошмарів…»

Джеймс МакБрайд, The New York Times.

Вильям Линдсей Грешем
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Алея жаху»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

По сліду Джека-Різника. Книга 1

Керри Манискалко

350 
Купить
The Da Vinci Code

Дэн Браун

340 
Купить
The Mitford Murders

Джессика Феллоуз

475 
Купить
Behind Closed Doors

Сьюзен Р. Слоун

428 
Купить
5.00Мовчазна пацієнтка

Алекс Михаэлидес

300 
Купить
Наверх