Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Star Wars Мікровинищувач AT-AT™ проти таунтауна (75298)

Купить "Конструктор LEGO Star Wars Мікровинищувач AT-AT™ проти таунтауна (75298)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:222800
Характеристики

Виробник:

Рік:

2021

Вага:

200 г

Серія

Артикул:

75298

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

6-12 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

205 штук

Кількість фігурок:

2 штук

Розміри:

розмір моделі таунтауна - 70х90х50 мм

Розмір упаковки:

26,2x14,1x4,8 см

Комплектація:

205 елементів конструктора, 2 міні-фігурки (Люк Скайуокер, водій крокохіда), інструкція по збірці

Висота іграшки:

7 см

Персонаж:

Люк Скайуокер

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Star Wars Мікровинищувач AT-AT™ проти таунтауна (75298)»

Запропонуйте малюкам розіграти битву при Хоті з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь» і придумати свої власні захоплюючі історії з набором «Мікрофайтери: AT-AT™ проти таунтауна&ra...
Опис «Конструктор LEGO Star Wars Мікровинищувач AT-AT™ проти таунтауна (75298)»

Запропонуйте малюкам розіграти битву при Хоті з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь» і придумати свої власні захоплюючі історії з набором «Мікрофайтери: AT-AT™ проти таунтауна» (75298). Він включає в себе простий у збірці крокохід AT-AT і модель таунтауна, на якому можуть їхати дві міні-фігурки LEGO®.

 

Захоплюючі рольові ігри.

Міні-фігурки LEGO Люка Скайуокера і водія крокохіда озброєні кулеметами і використовують електробіноклі для пошуку ворогів. Люк, звичайно ж, не розлучається зі своїм світловим мечем. До цього творчого набору додаються зрозумілі інструкції, тому навіть початківці конструктори зможуть впевнено зібрати модель, яку можна об'єднати з набором «Мікрофайтери: Сокіл тисячоліття» (75295).

 

Ласкаво просимо у всесвіт «Зоряних воєн».

LEGO Group протягом ось уже понад два десятиліття створює з кубиків дивовижні версії легендарних зорельотів, транспортних засобів, локацій і персонажів великої саги «Зоряні війни». Цей набір для конструювання стане відмінним подарунком на день народження або інші свята і розкриє двері в галактику неймовірних пригод та ігор.

 

  • Діти зможуть відтворити битву при Хоті з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь» і придумати свої власні сюжети з міні-моделями AT-AT і таунтауна, які так легко зібрати з кубиків LEGO®.
  • Набір «Мікрофайтери: AT-AT ™ проти таунтауна» (75298) включає в себе 2 міні-фігурки LEGO®: Люка Скайуокера зі світловим мечем і водія крокохіда. У кожного з персонажів є електробінокль і шутер.
  • На таунтауне і всередині рухомого AT-AT є місце для міні-фігурки LEGO®. Набір легко об'єднати в набором «Мікрофайтери:« Сокіл тисячоліття »(75295), щоб придумувати нові битви.
  • Це дивовижний набір для конструювання з 205 деталей стане відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято для дітей старше 6 років. Він дасть можливість познайомити їх з дивовижним і повним творчих ідей всесвітом LEGO® Star Wars™.
  • Розміри моделі таунтауна: 7 см х 9 см х 5 см. Всі моделі, включаючи крокохід і міні-фігурки LEGO®, легко поміщаються в дитячий рюкзак, щоб можна було грати в подорожах.
  • Роздумуєте, чи варто купувати цей набір для юного фаната «Зоряних воєн», який поки не знайомий з принципами конструювання LEGO®? Це не проблема. У комплекті зрозумілі інструкції для складання, щоб діти могли зібрати моделі самостійно.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Star Wars Мікровинищувач AT-AT™ проти таунтауна (75298)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору