Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Ninjago Каменелом (71736)

Купить "Конструктор LEGO Ninjago Каменелом (71736)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:218671
Характеристики

Виробник:

Рік:

2021

Вага:

650 г

Серія

Артикул:

71736

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Чехія

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для хлопчиків

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

8-14 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

449 штук

Кількість фігурок:

4 штук

Розміри:

розмір бойової іграшки ніндзя - 120х280х250 мм

Розмір упаковки:

38,2x26,2x5,65 см

Комплектація:

449 елементів конструктора, 4 міні-фігурки (Кай, Джей, Ллойд, Айзор), інструкція по збірці

Висота іграшки:

12 см

Персонаж:

Кай, Джей, Ллойд, Айзор

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Ninjago Каменелом (71736)»

Здіймайся в небо разом із Коулом на його дивовижному швидкострільному винищувачі ніндзі! Цілься всіма вісьмома потужними пружинними шутерами в злісного Айзора, який стоїть унизу. Наведи приціл на в’язницю, щоб розтрощити...
Опис «Конструктор LEGO Ninjago Каменелом (71736)»

Здіймайся в небо разом із Коулом на його дивовижному швидкострільному винищувачі ніндзі! Цілься всіма вісьмома потужними пружинними шутерами в злісного Айзора, який стоїть унизу. Наведи приціл на в’язницю, щоб розтрощити двері камери Ллойда. Досягни тріумфу в небі над містом NINJAGO®, а потім похизуйся золотою міні-фігуркою Кая лімітованої серії, випущеної на честь 10-ї річниці серії LEGO® NINJAGO®.

Для дітей, яким подобаються фантастичні історії!
У цій іграшці ніндзя є 4 мініфігурки: ніндзя Кай, Джей і Ллойд і їх ворог Айзор. Діти отримають усе необхідне, щоб розігрувати швидкі і динамічні пригоди. Новинка січня 2021 - "Спадщина Кая" : унікальна колекційна золота фігурка з підставкою на честь десятирічного ювілею наборів NINJAGO.

Кращий подарунок для прихильників ніндзя!
Набори LEGO NINJAGO пропонують дітям відправитися у світ захоплюючих пригод. Прихильники NINJAGO можуть об'єднатися зі своїми героями, щоб освоїти важливі життєві навички і битися з небезпечними ворогами, граючи з чудовою колекцією іграшок ніндзя, серед яких є навіть дракони, літаки і храми.

  • "Каменелом" LEGO® NINJAGO® (71736) - це оновлений і поліпшений ігровий набір, в якому вас чекає приголомшливий стріляючий літак і в'язниця ніндзя, щоб діти могли влаштовувати захоплюючі ігри.
  • Містить 4 мініфігурки: ніндзя Кай, Джей і Ллойд готові битися із злісним Айзором, щоб відтворити сцени з четвертого сезону мультсеріалу "ЛЕГО НИНДЗЯГО".
  • Дітям сподобатися стріляти вісьмома ракетами з передньої частини літака, що обертається, по ворогах або по в'язниці, де тримають полоненого ніндзя.
  • Включає особливу колекційну золоту мініфігурку "Спадщина Кая" на невеликій підставці на честь десятирічного ювілею іграшок NINJAGO®.
  • Шукайте інші особливі колекційні золоті мініфігурки в інших наборах NINJAGO®: "Турнір стихій" (71735), "Ніндзя-перехоплювач Х-1" (71737) і "Битва з титаном Зейна" (71738).
  • Цей чудовий набір пропонує цікаве завдання по зборці для дітей у віці від 8 років і стане ідеальним подарунком на день народження або Новий Рік для прихильників NINJAGO®.
  • Розміри цієї бойової іграшки ніндзя : більше 12 см у висоту, 28 см в довжину і 25 см завширшки - ідеальний розмір, щоб грати будинки або узяти з собою, щоб було веселіше.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Ninjago Каменелом (71736)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору