Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Конструктор LEGO Friends Кінотеатр у Хартлейк-Сіті (41448)

Купить "Конструктор LEGO Friends Кінотеатр у Хартлейк-Сіті (41448)"
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 отзывов
Артикул:221480
Характеристики

Виробник:

Рік:

2021

Вага:

850 г

Серія

Артикул:

41448

Тип:

Пластиковий конструктор

Країна:

Угорщина

Упаковка:

Коробка

Стать дитини:

Для дівчаток

Тематика:

Герої кіно і мультфільмів

Рекомендований вік:

7-12 років

Матеріал:

Пластик

Кількість елементів:

451 штук

Кількість фігурок:

3 штук

Розміри:

розмір іграшкового кінотеатру - 170х270х190 мм

Розмір упаковки:

48x28,2x6,1 см

Комплектація:

451 елемент конструктора, 3 міні-фігурки (Андреа, Амелія, Джуліан), розділювач кубиків, інструкція по збірці

Висота іграшки:

17 см

Персонаж:

Андреа, Амелія, Джуліан

Цільова аудиторія:

Дитяча

Вікові обмеження:

Не рекомендується дітям до 3-х років

Опис «Конструктор LEGO Friends Кінотеатр у Хартлейк-Сіті (41448)»

Світло! Камера! Мотор! У кінотеатрі Хартлейк-Сіті – прем’єра. Склади компанію Андреа, котра чекає на автограф кінозірки Амелії – Андреа просто в захваті від неї! Стань у чергу та отримай квитки на прем’...
Опис «Конструктор LEGO Friends Кінотеатр у Хартлейк-Сіті (41448)»

Світло! Камера! Мотор! У кінотеатрі Хартлейк-Сіті – прем’єра. Склади компанію Андреа, котра чекає на автограф кінозірки Амелії – Андреа просто в захваті від неї! Стань у чергу та отримай квитки на прем’єру фільму з Амелією. Купи попкорн і напій та вмощуйся у своєму VIP-кріслі. Поверни екран, щоб прикріпити мобільний і показати глядачам власний фільм!

 

У кріслі режисера.

Модель оснащена петлями, так що діти можуть відкрити VIP -зал з ексклюзивними місцями для п'яти кращих друзів. Вони можуть "подивитися" фільм на екрані, а ще він відкидається і вміщує мобільний телефон: дитина може грати в режисера, показуючи свої власні фільми!

 

Реалістичні ролеві пригоди.

Подарункові набори Хартлейк Сити LEGO повні реалістичних деталей, а в персонажах діти впізнають самих себе. Набори надихають дітей на створення творчого світу ролевих ігор, де вони зможуть весело провести час з друзями і сім'єю.

 

  • Уразите юного прихильника кіно набором "Кінотеатр  у Хартлейк-Сіті" LEGO® Friends (41448). У цьому кінотеатрі в ретро-стиле сьогодні прем'єра - з червоною килимовою доріжкою і гламурною кінозіркою LEGO Friends!
  • Цей ігровий набір оснащений петлями, і з одного боку у нього квиткова каса і червона доріжка, а з іншого боку відкривається кінозал, туалет і кіоск з попкорном. У набір входить Андреа з LEGO® Friends і ще дві інші міні-лялечки.
  • Діти можуть зіграти роль зосередженої прихильниці Андреа або кінозірки Амелії, а можуть навмисно продавати квитки і попкорн. Любителі кіно зможуть представити себе VIP-персоной на перегляді прем'єри або управляти іграшковим проектором.
  • Кінотеатр Хартлейк-Сіті дозволяє дітям демонструвати свої власні кінороботи для міні-лялечок, притуливши до екрану мобільний телефон. Перевернувши екран, можна встановити і планшет.
  • Як і в усіх інших наборах подружок LEGO® Friends, тут безліч класних аксесуарів. Тут є квитки, папір і ручка, попкорн, чашки з газованою водою і грошові купюри.
  • Обрадуйте прихильників кіно у віці від 7 років, подарувавши на день народження, Новий рік або особливий випадок цей інтерактивний іграшковий кінотеатр Хартлейк-Сіті.
  • Розміри цього іграшкового кінотеатру складають більше 17 см у висоту, 27 см завширшки і 19 см в глибину. Ця видовищна модель стане гідною прикрасою для будь-якої дитячої кімнати.

Відгуки про товар «Конструктор LEGO Friends Кінотеатр у Хартлейк-Сіті (41448)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору