Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Звичаї українського весілля. З історії весілля на Україні. Сценарії свят. Прикмети, перестороги. Календар весільних річниць

Звичаї українського весілля. З історії весілля на Україні. Сценарії свят. Прикмети, перестороги. Календар весільних річниць - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:123343

Характеристики книги "Звичаї українського весілля. З історії весілля на Україні. Сценарії свят. Прикмети, перестороги. Календар весільних річниць"

Рік видання: 2007

Кількість сторінок:

48

Мова:

Українська

ISBN:

978-966-408-173-0

Обкладинка:

М'яка

Формат:

60×84/16 (145x200 мм)

Вага:

40 г

Опис книги «Звичаї українського весілля. З історії весілля на Україні. Сценарії свят. Прикмети, перестороги. Календар весільних річниць»

Кожна нація, кожен народ має свої звичаї, обряди, що виробилися протягом багатьох століть і освячені віками. Народні звичаї охоплюють усі ділянки громадського, родинного і суспільного життя. Обряд весілля є важливим складником...

Купити інші книги автора

Опис книги «Звичаї українського весілля. З історії весілля на Україні. Сценарії свят. Прикмети, перестороги. Календар весільних річниць»

Кожна нація, кожен народ має свої звичаї, обряди, що виробилися протягом багатьох століть і освячені віками. Народні звичаї охоплюють усі ділянки громадського, родинного і суспільного життя. Обряд весілля є важливим складником національної культури. У ньому відбито світогляд, мораль, поетичні уявлення і багатство фантазії народу. Це урочистий момент не тільки в житті двох молодих люблячих сердець, а й двох родин. Чим міцнішою буде родина, тим міцнішою буде й держава. У збірці вміщено повідомлення про традиції весілля в Україні, сценарії свят, прикмети та перестороги, календар весільних річниць. Для вчителів, студентів, старшокласників.

Відгуки про книгу «Звичаї українського весілля. З історії весілля на Україні. Сценарії свят. Прикмети, перестороги. Календар весільних річниць»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Звичаї українського весілля. З історії весілля на Україні. Сценарії свят. Прикмети, перестороги. Календар весільних річниць"

Згорнути Розгорнути
Вгору