Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Земля пустого небосвода

Земля пустого небосвода - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Земля пустого небосвода - купити і читати книгу
Земля пустого небосвода - купити і читати книгу
Земля пустого небосвода - купити і читати книгу
Земля пустого небосвода - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:226558

Характеристики книги "Земля пустого небосвода"

Рік видання: 2021

Кількість сторінок:

912

Мова:

Російська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

ISBN:

978-966-986-361-4

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

72х102/16 (165x240 мм)

Вага:

800 г

Опис книги «Земля пустого небосвода»

У Світі Небесного Трону, який знаходиться на рівні розвитку між Ренесансом і кінцем Віки Вітрильників, після короткого періоду відносного затишшя розгортаються драматичні події, що впливають на долі окремих особистостей, держа...

Опис книги «Земля пустого небосвода»

У Світі Небесного Трону, який знаходиться на рівні розвитку між Ренесансом і кінцем Віки Вітрильників, після короткого періоду відносного затишшя розгортаються драматичні події, що впливають на долі окремих особистостей, держав і навіть надприродних сутностей. Агностична релігія з правом на атеїзм, що більше тисячоліття була єдиною допустимою вірою на континентах Розділеної Трійці та Архіпелазі, тремтить під атаками несподівано виникли тут і там єретичних культів. Ослаблена інквізиція та опальний лицарський Орден не в змозі захищати свободу волі людей від тиранічних посягань адептів жахливих особистісних богів. Долі різних людей химерно переплітаються на тлі великих політичних подій, інтриг та містичних пригод.

Молодий дипломат Торгівельного Альянсу на першому самостійному завданні, юна студентка-алхімічка в пошуку свого життєвого шляху, обурюваний безбожною жагою позашлюбний син західного монарха, який так і не розлучився з беззавітною любов'ю до вітчизни бродяга-авантюрист — всі вони на різних кінцях світу переживають є лише піщинками в іграх сильних світу цього і декого ще.

Між Торговим Альянсом — аристократичною республікою-корпорацією — і могутньою імперією Королівства Західного Світу триває жорстока боротьба за вплив над величезним островом, що занурився в анархії. У хід пущено всі засоби — від убивства всенародно улюбленої жриці в самому серці столиці Альянсу до розпалювання війни за незалежність у землях Королівства. Питомі правителі Архіпелагу, що лежить на торгових маршрутах між Північчю, Заходом і Півднем, підлещуються перед могутніми континентальними державами і зводять свої рахунки за спиною в Церкві. та через нові завоювання. Принижений поразкою супротивник Дайгенбора, Шардаларський майорат, для відновлення колишньої могутності відчиняє двері до Світу Небесного Трону ворожим чужинцям-ксенам.

Церква роздирають внутрішні суперечності, боротьба за владу між різними ієрархами, корупція, особисті чвари - і все це на тлі прагнення примарха-імператора Західного Світу підпорядкувати незалежні досі Ордоси своєї особистої влади. Єресь злісного Бога-Леопарда, начебто остаточно пригнічена чверть століття тому, пустила глибоке коріння в Західному Світі... І не тільки там. Простори Архіпелагу борознить могутній князь океану, який бажає повернути побратимів-мореманів до віри в Штормлордів — давніх войовничих та кровожерливих богів. Ксени зі Сходу, що помалу просочуються в Світ Небесного Трону, несуть упереміш з шовками і прянощами заразу єретичної секти Всемовою Пані. І хто знає, що привезе зі своєї експедиції до знову відкритого материка ескадра Альянсу?

Відгуки про книгу «Земля пустого небосвода»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Курс бойового мага
Курс бойового мага

Сергей Бадей

199 
Купити
Вгору