Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Visual Basic in Easy Steps

Visual Basic in Easy Steps - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Visual Basic in Easy Steps - купити і читати книгу
Visual Basic in Easy Steps - купити і читати книгу
Visual Basic in Easy Steps - купити і читати книгу
Visual Basic in Easy Steps - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:228602

Характеристики книги "Visual Basic in Easy Steps"

Видавництво:

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

192

Мова:

Англійська

Вік:

16+

Ілюстрації:

кольорові

Папір:

офсетний

ISBN:

9781840788723

Серія

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

72x94/16 (180x230 мм)

Вага:

450 г

Опис книги «Visual Basic in Easy Steps»

Visual Basic у простих кроках, 6-е видання показує, як швидко створювати програми Windows, використовуючи нове безкоштовне середовище програмування Visual Basic/Studio Community. У цій книзі наведено приклади коду, знімки екра...

Опис книги «Visual Basic in Easy Steps»

Visual Basic у простих кроках, 6-е видання показує, як швидко створювати програми Windows, використовуючи нове безкоштовне середовище програмування Visual Basic/Studio Community. У цій книзі наведено приклади коду, знімки екрана та покрокові вказівки, що ілюструють кожен аспект Visual Basic.

Visual Basic у простих кроках, 6-е видання починається з опису процесу встановлення Visual Studio Community, потім вводяться елементи управління формами, властивості програми, мову програмування та методи вирішення проблем.

Далі в книзі на прикладі показано, як створити та розгорнути повноцінну програму Windows. Розділ присвячений написанню сценаріїв за допомогою Visual Basic. Спочатку показано, як створювати «макроси» для Word та Excel у Microsoft Office за допомогою Visual Basic для програм (VBA), а потім показано, як маніпулювати файлами та даними в операційній системі Windows за допомогою VBScript. Ви дізнаєтесь, як включати до своїх додатків зовнішні дані з текстових файлів, електронних таблиць Excel, XML-документів, живих веб-каналів RSS та баз даних SQL.

Вам не потрібно попередньо знати якусь мову програмування, тому це ідеально, якщо ви новачок у програмуванні для Windows. Кожен розділ розширює ваші знання Visual Basic. До кінця цієї книги ви отримаєте гарне уявлення про програмування Visual Basic і зможете створювати свої власні інтерактивні програми.

Visual Basic у простих кроках, 6-те видання має простий у використанні стиль, який сподобається всім, хто хоче розпочати програмування для Windows. Він сподобається програмістам, які хочуть швидко освоїти новітні технології Visual Basic, а також студентам, які вивчають обчислювальну техніку в школі або коледжі, а також тим, хто шукає роботу в галузі інформаційних технологій та потребує глибокого розуміння програмування на Visual Basic.

Відгуки про книгу «Visual Basic in Easy Steps»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору