Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Українська мова. Основні ознаки частин мови та їх синтаксичні функції. Найважливіші правила пунктуації. Навчально-тренувальні вправи

Українська мова. Основні ознаки частин мови та їх синтаксичні функції. Найважливіші правила пунктуації. Навчально-тренувальні вправи - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:120698

Характеристики книги "Українська мова. Основні ознаки частин мови та їх синтаксичні функції. Найважливіші правила пунктуації. Навчально-тренувальні вправи"

Рік видання: 2014

Кількість сторінок:

80

Мова:

Українська

ISBN:

978-966-10-2505-8

Обкладинка:

М'яка

Формат:

60×84/16 (145x200 мм)

Вага:

75 г

Опис книги «Українська мова. Основні ознаки частин мови та їх синтаксичні функції. Найважливіші правила пунктуації. Навчально-тренувальні вправи»

Пропонований посібник складається з двох частин. Перша присвячена повторенню основних морфологічних ознак частин мови та їхніх синтаксичних функцій, на основі яких базуються пунктуаційні правила, і друга — власне пунктуа...

Купити інші книги автора

Опис книги «Українська мова. Основні ознаки частин мови та їх синтаксичні функції. Найважливіші правила пунктуації. Навчально-тренувальні вправи»

Пропонований посібник складається з двох частин. Перша присвячена повторенню основних морфологічних ознак частин мови та їхніх синтаксичних функцій, на основі яких базуються пунктуаційні правила, і друга — власне пунктуаційні правила. І перша, і друга частини ілюстровані обширним мовним матеріалом та містять тренувальні вправи. Посібник призначений для учнів, абітурієнтів та студентів різних профілів навчання і для всіх тих, хто прагне підвищити свою пунктуаційну грамотність.

Відгуки про книгу «Українська мова. Основні ознаки частин мови та їх синтаксичні функції. Найважливіші правила пунктуації. Навчально-тренувальні вправи»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Українська мова. Основні ознаки частин мови та їх синтаксичні функції. Найважливіші правила пунктуації. Навчально-тренувальні вправи"

Згорнути Розгорнути
Вгору