Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Трудове навчання. 6 клас. Технологія виготовлення вишитих виробів (інваріантний модуль). Плани-конспекти уроків

Трудове навчання. 6 клас. Технологія виготовлення вишитих виробів (інваріантний модуль). Плани-конспекти уроків - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:159184

Характеристики книги "Трудове навчання. 6 клас. Технологія виготовлення вишитих виробів (інваріантний модуль). Плани-конспекти уроків"

Видавництво:

Рік видання: 2014

Кількість сторінок:

176

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-09-1722-5

Обкладинка:

М'яка

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

150 г

Опис книги «Трудове навчання. 6 клас. Технологія виготовлення вишитих виробів (інваріантний модуль). Плани-конспекти уроків»

Посібник складено відповідно до нової навчальної програми з курсу «Трудове навчання» для 6 класу. Видання містить розробки занять інваріантної частини програми. В посібнику представлені також практичні заняття, які...

Купити інші книги автора

Опис книги «Трудове навчання. 6 клас. Технологія виготовлення вишитих виробів (інваріантний модуль). Плани-конспекти уроків»

Посібник складено відповідно до нової навчальної програми з курсу «Трудове навчання» для 6 класу. Видання містить розробки занять інваріантної частини програми. В посібнику представлені також практичні заняття, які надають можливість закріпити отримані знання через набутий досвід, завдяки чому можна швидше досягти поставленої мети.
До посібника додається електронний диск, який містить календарний план, шаблони уроків і роздавальні матеріали для учнів. Кожен з цих компонентів можна відредагувати в редакторі Word і роздрукувати.
Для вчителів трудового навчання, студентів педагогічних навчальних закладів.

Відгуки про книгу «Трудове навчання. 6 клас. Технологія виготовлення вишитих виробів (інваріантний модуль). Плани-конспекти уроків»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору