Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Шепіт за дверима


Шепіт за дверима - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:232943

Характеристики книги "Шепіт за дверима"

Автор:

Рік видання: 2024

Кількість сторінок:

416

Мова:

Українська

Вік:

підлітки

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

Перекладач:

ISBN:

978-617-548-215-5

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

400 г

Опис книги «Шепіт за дверима»

Ласкаво просимо до «Переправи Харона». Чай — гарячий і запашний, булочки — свіжі й на будь-який смак, а мерці просто проходять повз… Коли Жнець приходить, щоб забрати Воллеса з його ж похорону, т...

Купити інші книги автора

260 
Купити

Under the Whispering Door

Т. Дж. Клюн

420 
Купити
The House in the Cerulean Sea

Т. Дж. Клюн

500 
Купити

Опис книги «Шепіт за дверима»

Ласкаво просимо до «Переправи Харона». Чай — гарячий і запашний, булочки — свіжі й на будь-який смак, а мерці просто проходять повз… Коли Жнець приходить, щоб забрати Воллеса з його ж похорону, то Воллес починає підозрювати, що він таки мертвий. І коли власник дивної чайної Г'юґо обіцяє допомогти з переходом у інший світ, Воллес вирішує, що він точно мертвий. Та навіть після смерті він не готовий покинути життя, хоч і прожив його сяк-так. Тому, коли Воллесу дають тиждень, щоб прийняти цю ситуацію і перейти, він береться за сім днів наснажено і натхненно прожити все життя, якого досі не мав, але прагнув.

Захоплива, весела (а часом і сумна та щемлива) книга «Шепіт за дверима» — це натхненна історія про життя, збуте в офісі, та смерть, сповнену смислів і вагомих подій, у вир яких варто кидатися сторчголов, коли ще живий і наснажений.

«Шепіт за дверима» – це цікава фентезійна книжка, яка працює з темою смерті, наповненості життя і потойбічного існування. В центрі цього роману цікава локація – чайна «Переправа Харона». Для звичайних людей вона є абсолютно нормальним місцем, де подають чай, проте в цього закладу є також таємний бік. Для всіх померлих вона стає порталом для переправляння в потойбічний світ. Одним із таких померлих гостей чайної стає Волес, що раптово помер від зупинки серця. Волес був задоволений своїм життям, проте померши герой виявляє, що серед живих ніхто за ним не сумує, а його життя було малозмістовним. І тепер чоловік має 7 днів, щоб якось виправити цю ситуацію.

«Шепіт за дверима» Т.Дж. Клюна зацікавить читачів своєю філософською складовою і пошуками сенсу й наповнення в житті. Як прожити свої дні не марно? Про що варто дбати за життя? Книжка зацікавить любителів класичних історій про привидів та фентезі, а також всіх, хто замислюється про сенс нашого життя. Клюн створив також інше цікаве фентезі, перекладене українською, книжку «Дім у волошковому морі».

Відгуки про книгу «Шепіт за дверима»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рыцарь-дракон. Крысы!

Кайл Мьюборн

185 
Купити
Harry Potter. A Magical Year

Джоан Роулинг

1 240 
Купити
Останниця. Перша серед усіх. Книга 2

Кэтрин Эпплгейт

370 
Купити
Вгору