Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

По сліду Джека-Різника. Книга 1


По сліду Джека-Різника. Книга 1 - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:232945

Характеристики книги "По сліду Джека-Різника. Книга 1"

Рік видання: 2024

Кількість сторінок:

400

Мова:

Українська

Вік:

16+

Ілюстрації:

чорно-білі

Папір:

офсетний

Перекладач:

ISBN:

978-617-548-214-8

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

400 г

Опис книги «По сліду Джека-Різника. Книга 1»

Одрі Роуз Водсворт сімнадцять, вона донька заможного англійського лорда. Статки і привілеї гарантують дівчині спокійне і передбачуване майбутнє. Але між світськими чаюваннями та примірками модних суконь вона веде заборонене та...

Купити інші книги автора

Kingdom of the Wicked. Book 1

Керри Манискалко

475 
Купити

320 
Купити

Опис книги «По сліду Джека-Різника. Книга 1»

Одрі Роуз Водсворт сімнадцять, вона донька заможного англійського лорда. Статки і привілеї гарантують дівчині спокійне і передбачуване майбутнє. Але між світськими чаюваннями та примірками модних суконь вона веде заборонене таємне життя. Всупереч батьковій волі, Одрі Роуз часто вислизає до лабораторії свого дядька, щоб вивчати моторошну практику судово-медичної експертизи. Досліджуючи тіла по-звірячому вбитих жінок, дівчина втягується в розслідування справи серійного вбивці, а пошуки відповідей несподівано повертають її у власний захищений світ.

Завдяки несподіваним поворотам сюжету, доповненим справжніми приголомшливими фотографіями, цей вражаючий дебютний роман Керрі Маніскалко, який неможливо оминути увагою, став бестселером №1 за версією New York Times.

«По сліду Джека-Різника. Книга 1. По сліду Джека-Різника» – перша частина захопливої детективної серії. Одрі Роуз Водсворт 17 років, і все її дозвілля – це чаювання і приміряння нових суконь. Однак дівчині мало таких розваг, і вона часто таємно навідує лабораторію свого дядька. Він займається судмедекспертизою, тож дівчина бачить чимало трупів і пов’язаних з ними таємниць. Одного разу тіла приводять її до власного розслідування злочинів серійного маніяка. Перед читачами розгортається неймовірний сюжет моторошного трилера. І розгадувати всі таємниці і звірства в цій серії трапиться юній і допитливій дівчині.

«По сліду Джека-Різника» створила американська авторка трилерів Керрі Маніскалко, чиї книжки є абсолютними світовими бестселерами. Серія про юну детективку налічує 4 книжки. Ця янг-едалт роман, тож його розраховано на аудиторі старших підлітків. Ця книжка переосмислює історію відомого вбивці Джека-Різника, який, як ми знаємо з історії, вбивав саме жінок. Постать справжнього Джека так і залишилась таємницею. Але, можливо, Одрі-Роуз зможе викрити цього поганця?

 

Відгуки про книгу «По сліду Джека-Різника. Книга 1»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Everything I Never Told You

Селесте Инг

432 
Купити
Сад метеликів

Дот Гатчисон

175 
Купити
Остання гра. Книга 3

Майкл Доббс

195 
Купити
The Drug and Other Stories

Алистер Кроули

238 
Купити

5.00Точка обману

Ден Браун

404 
Купити
Вгору