Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

My Friend Anna

My Friend Anna - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:228566

Характеристики книги "My Friend Anna"

Видавництво:

Рік видання: 2022

Кількість сторінок:

304

Мова:

Англійська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

ISBN:

9781787478305

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

200 г

Опис книги «My Friend Anna»

Це справжня історія Анни Делві (справжнє ім'я Ганна Сорокіна), фальшивої спадкоємиці, чия карколомна обман і витончена афера обдурили хіпстерську сцену Сохо, перш ніж її хитрощі були остаточно і драматично викриті. По...

Опис книги «My Friend Anna»

Це справжня історія Анни Делві (справжнє ім'я Ганна Сорокіна), фальшивої спадкоємиці, чия карколомна обман і витончена афера обдурили хіпстерську сцену Сохо, перш ніж її хитрощі були остаточно і драматично викриті.

Познайомившись через спільних друзів, «російська спадкоємиця» Анна Делві та Рейчел ДеЛош Вільямс незабаром стали нерозлучними. Їхній світ був п'янкою нескінченною надмірністю: обіди в ресторані, заняття з персональним тренером, розкішний відпочинок... і Ганна оплачувала майже всі рахунки.

Але після того, як дебетова карта Анни була відхилена в марокканській медині під час відпустки на розкішному п'ятизірковому курорті, Рейчел почала підозрювати, що її все загадковіша подруга не та, ким вона здавалася.

Це неймовірна історія про те, як Ганна Сорокіна обдурила хайроллерів нью-йоркської соціальної сцени та переконала свою близьку подругу у цілком вигаданій фантазії, продукті фальсифікованих банківських документів, безнадійних чеків та ретельно відредагованих онлайн-фотографій.

Написаний Рейчел Делоч Вільямс, фоторедактором Vanity Fair, яка повірила брехні Ганни, перш ніж допомогти поліції вистежити її (відповідним чином, розшифрувавши місцезнаходження Анни за допомогою Instagram), це «Злови мене, якщо зможеш» із фільтрами Instagram. Між Анною, Біллі Макфарланд з Fyre Festival (Анна навіть намагалася обдурити Біллі) і Елізабет Холмс, чия стартап-додаток обдурило сильних світу цього Силіконової долини, це рік шахраїв.

Рейчел Делоаш Вільямс
Переглянути всі книги автора

Відгуки про книгу «My Friend Anna»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Наш дім у вогні

Грета Тунберг

230 
Купити
Three Women

Лиза Таддео

475 
Купити
In Cold Blood

Трумен Капоте

426 
Купити
Вгору