Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Моральні листи до Луцилія

Моральні листи до Луцилія - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Моральні листи до Луцилія - купити і читати книгу
Моральні листи до Луцилія - купити і читати книгу
Моральні листи до Луцилія - купити і читати книгу
Моральні листи до Луцилія - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:230594

Характеристики книги "Моральні листи до Луцилія"

Видавництво:

Рік видання: 2023

Кількість сторінок:

552

Мова:

Українська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

Перекладач:

ISBN:

978-617-629-610-2

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

650 г

Опис книги «Моральні листи до Луцилія»

Луцій Анней Сенека (бл. 4 до Р. X. — 65 по Р. X.) — римський філософ і письменник, видатний представник стоїцизму. У його "Моральних листах до Луцилія" звучать заклики жити у злагоді з природою, несхитно ...

Купити інші книги автора

Опис книги «Моральні листи до Луцилія»

Луцій Анней Сенека (бл. 4 до Р. X. — 65 по Р. X.) — римський філософ і письменник, видатний представник стоїцизму. У його "Моральних листах до Луцилія" звучать заклики жити у злагоді з природою, несхитно переносити удари долі, йти шляхом постійного духовного вдосконалення. Філософсько-етичні погляди, розвинуті у "Листах", належать до витоків християнської ідеології.

Філософську літературу вважають літературою для обраних. Звісно, це судження не позбавлене реального змісту. Такі книги вимагають не лише уважного вдумливого читання, але й ґрунтовного мислення, уміння самостійно робити висновки. А ще – певного культурно-інтелектуального рівня від читача, своєрідного «базису» на який би «нанизувалися» нові знання. Так, подібна література цілком може й не підійти пересічному книголюбу. Однак якщо ми говоримо про філософську класику, то повинні зауважити, що вона завжди користується попитом. Зокрема – антична спадщина. 

У даному випадку, мова про книгу «Сенека. Моральні листи до Луцилія». Напевно, про неї чув кожен більш-менш ерудований читач. Автор цього твору, римський мислитель і письменник Луцій Сенека, належав до філософського напрямку стоїцизму. Власне, самі «Листи» - це квінтесенція морально-етичного кодексу. Їх ключова думка ґрунтується на ідеї постійного самовдосконалення в духовному плані. Ми можемо уздріти заклик бути стоїчними до труднощів, різноманітних випробувань, гідно їх переносити. Філософська концепція даного твору дуже тісно взаємопов’язана з найпершими християнськими світоглядними засадами, ще коли ті лише почали з’являтися. Дана книга має різнопланову цільову аудиторію. Вона буде корисною дослідникам історії філософської думки, релігієзнавцям, дуже сподобається читачам-інтелектуалам. Дане видання найкраще всього придбати в мережі магазинів «Книгарня «Є»». Так вийде і швидко, і недорого, а ще – з гарантією отримання якісного товару. Ви зможете підібрати для себе найбільш оптимальний варіант покупки: замовити на сайті чи придбати безпосередньо в самому магазині. Книга розміщена у відділі філософії. Там на відвідувачів з нетерпінням чекатиме ще безліч літератури.

Відгуки про книгу «Моральні листи до Луцилія»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Скорботні елегії. Листи з Понту

Публий Овидий Назон

475 
Купити
Ліки від кохання

Публий Овидий Назон

223 
Купити

Метаморфози, або Золотий осел

Луций Апулей

370 
Купити
Одіссея

Гомер

412 
Купити

Розділи, в яких можна купити "Моральні листи до Луцилія"

Вгору