Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Mexican Gothic

Mexican Gothic - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:227805

Характеристики книги "Mexican Gothic"

Видавництво:

Рік видання: 2021

Кількість сторінок:

320

Мова:

Англійська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

ISBN:

9781529402681

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

300 г

Опис книги «Mexican Gothic»

Багаторазовий лавреат літературних премій, автор книги «Gods of Jade and Shadow» – одного зі 100 найкращих фентезійних романів усіх часів за версією журналу TIME – повертається із незабутнім феміністичн...

Купити інші книги автора

Мексиканська готика. Маєток мороку

Сильвия Морено-Гарсия

240 
Купити
Certain Dark Things

Сильвия Морено-Гарсия

475 
Купити
Velvet was the Night

Сильвия Морено-Гарсия

475 
Купити

Опис книги «Mexican Gothic»

Багаторазовий лавреат літературних премій, автор книги «Gods of Jade and Shadow» – одного зі 100 найкращих фентезійних романів усіх часів за версією журналу TIME – повертається із незабутнім феміністичним готичним фентезійним романом, в якому гламурна молода світська левиця відкриває тривожні таємниці прекрасного старого маєтку в Мексиці 1950-х років.

Він намагається отруїти мене. Ти повинна прийти за мною, Ноемі. Ти мусиш прийти на поміч.

Коли гламурна світська левиця Ноемі Табоада отримує дивного листа від своєї новоспеченої кузини, в якому вона благає врятувати її від загадкової погибелі, стає зрозуміло, що щось тут все ж таки не так. Каталіна завжди любила драматизувати, але її заяви про те, що власний чоловік намагається отруїти її, а також усвідомлення того, що їй ввижаються буйні привиди, здаються безумними навіть для неї самої.

Шикарні сукні та ідеальний колір помади Ноемі найбільше підійдуть для коктейльних вечірок, аніж аматорських розслідувань, але вона все одно відразу ж вирушає до Хай-Плейс, віддаленого маєтку в мексиканській сільській місцевості, сповнена рішучості дізнатися, що впливає на поведінку її кузена.

Сильна та розумна, вона володіє незламною волею і не боїться нічого: ні нового чоловіка своєї двоюрідної сестри, який водночас знається небезпечним й привабливим, ні свого батька, стародавнього патріарха, який, здається, в захваті від Ноемі, ані самого будинку, який починає вторгатися в сни Ноемі в формі видінь, сповнених кровопролить та смертей.

Її єдиним союзником в цій негостинній обителі є молодший син сім’ї. Сором’язливий та ніжний, він, здається, хоче допомогти, але водночас вимушений приховувати темні таємниці минулого своєї родини. Адже стіни Хай-Плейсу ховають безліч секретів. Колишні незліченні статки родини та зруйнована шахтарська імперія вберегли їх таємниці від сторонніх очей, однак, головна героїня, чимдалі занурюючись в пошуки, дізнається всю правду про насильство та божевілля, що ховаються в історії родини.

Ноемі, приголомшена жахливим, втім спокусливим світом Хай-Плейсу, незабаром дізнається, що покинути цей загадковий будинок просто неможливо...

Сільвія Морено-Гарсія
Переглянути всі книги автора

Відгуки про книгу «Mexican Gothic»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Мексиканська готика. Маєток мороку

Сильвия Морено-Гарсия

240 
Купити
Дракула

Брэм Стокер

512 
Купити
Привид Опери

Гастон Леру

390 
Купити
Поклик Ктулгу та інші історії жаху

Говард Филлипс Лавкрафт

335 
Купити
Frankenstein

Мэри Шелли

950 
Купити
Вгору