Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Любов практична

Любов практична - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:140619

Характеристики книги "Любов практична"

Видавництво:

Рік видання: 2016

Кількість сторінок:

144

Мова:

Російська

ISBN:

978-617-614-118-1

Обкладинка:

Тверда

Формат:

60×84/32 (100x140 мм)

Вага:

250 г

Опис книги «Любов практична»

Любовний трикутник – чи не найпопулярніший хід в будь-якому романі. Він, вона і хтось (ще одна вона чи ще один він), хто і є основним осередком конфлікту, таким собі подразником для ревнощів, здогадок-припущень і обра...

Купити інші книги автора

Про що мріють листочки

Кристина Лукащук

180 
Купити

Опис книги «Любов практична»

Любовний трикутник – чи не найпопулярніший хід в будь-якому романі. Він, вона і хтось (ще одна вона чи ще один він), хто і є основним осередком конфлікту, таким собі подразником для ревнощів, здогадок-припущень і образ.

Третя особа-персонаж, ув’язана в стосунки двох, може бути автором демонізована, розвінчана у своїй протидії, зображена кволою в чуттях чи заздрісною, чи агресивною, чи… Тут уже місце для польоту фантазії, хоча вислід із цього трафунку єдиний: третій(я) зайвий(а).

А як визначити того третього? Христина Лукащук у новому романі «Любов практична» обирає на цю роль свою ліричну героїню, від імені якої й веде оповідь. Вона – третя, бо покохала чоловіка одруженого… Ба більше, він не дуже переймається її сум’яттям, спокійно пояснює, що нині йде додому, і не докладає особливих зусиль, щоб зрозуміти, як обурюється вона в душі словом «додому», бо ж дім його – тут, з нею. Чому ж він вертається туди, де все давно вистигло й збайдужіло?
Можна, звісно, вдатися до схематизму й пояснити все звичкою, вистояною на роках подружніх стосунків, а можна придивлятися до поведінки чоловіка з позицій досвіду, отриманого жінкою за сприятливих чи несприятливих обставин.

Христина Лукащук з невеликого гурту тих авторок, які не ковзають поверхнею, а зазирають в глибину, докопуються до суті, щоб написане не відгонило поспіхом і фантазіями на тему, а опиралося на реальність, ознаки якої спостерігаємо в зображенні поведінки героїв, в описах принад рідного міста, в називанні конкретних подій та їх учасників.

Роман Христини Лукащук наповнений життям жінки з добре сформованим характером, з доброю освітою, з мистецькими зацікавленнями, з різноманітними уподобаннями, з вітальною реакцією на позитивні вияви середовища, з чітким розмежуванням «люблю-не люблю», зі стійким розумінням, який він має бути насправді – чоловік у любові.

Відгуки про книгу «Любов практична»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Та, що ламає вітер

Надежда Гуменюк

200 
Купити
Дівчина з міста

Олена Рижко

200 
Купити
Эсимде

Ирина Говоруха

280 
Купити
Woman of War

Анна Шила

163 
Купити
За спиною

Гаська Шиян

290 
Купити

Розділи, в яких можна купити "Любов практична"

Вгору