Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Friends, Lovers and the Big Terrible Thing

Friends, Lovers and the Big Terrible Thing - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:230737

Характеристики книги "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing"

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2023

Кількість сторінок:

272

Мова:

Англійська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

ISBN:

9781472295934

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вага:

650 г

Опис книги «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing»

Улюблена зірка «Друзів» перенесе нас за лаштунки популярного ситкому та його боротьбу із залежністю у цих відвертих, кумедних та відвертих мемуарах, які несуть потужне посилання надії та наполегливості. «...

Купити книгу "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" в інших виданнях, а також інші книги автора


808 
Купити

550 
Купити

Опис книги «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing»

Улюблена зірка «Друзів» перенесе нас за лаштунки популярного ситкому та його боротьбу із залежністю у цих відвертих, кумедних та відвертих мемуарах, які несуть потужне посилання надії та наполегливості.

«Привіт, мене звуть Метью, хоч ви можете знати мене під іншим ім'ям. Мої друзі звуть мене Метті. І
Я маю бути мертвим.

Так починається захоплююча історія відомого актора Метью Перрі, який проведе нас шляхом від дитячих амбіцій до слави, залежності та одужання після небезпечного для життя страху перед здоров'ям. До частих візитів до лікарні та перебування в реабілітаційному центрі був п'ятирічний Метью, який подорожував з Монреаля до Лос-Анджелеса, перебираючись між своїми розлученими батьками; чотирнадцятирічний Метью, зірка канадського тенісу національного рівня; двадцятичотирирічний Метью, який отримав бажану роль головного актора в гучному пілотному серіалі, який тоді називався «Друзі, як ми». . . і багато іншого.

У незвичайній історії, яку міг розповісти тільки він сам - і щиро, весело і з теплотою, з якою тільки він міг її розповісти, - Метью Перрі розкриває роздроблену сім'ю, яка його виховала (а також залишила напризволяще), бажання за визнання, яке привело його до слави, і порожнечу всередині нього, яку не могли заповнити навіть його найбільші мрії. Але він також докладно описує спокій, який він знайшов у тверезості, і те, що він думає про всюдисущість «Друзів», розповідаючи історії про своїх колег зі зйомок та інших зірок, яких він зустрів на своєму шляху. Френк, що володіє самосвідомістю і своїм фірмовим гумором, Перрі яскраво зображує свою довічну боротьбу із залежністю і те, що її підживлювало, незважаючи на те, що, здавалося б, у нього є все.

«Друзі, коханці та велика жахлива річ» - це незабутні мемуари, одночасно інтимні та повчальні, а також допомога всім, хто бореться з тверезістю. Непохитно чесна, зворушлива і неймовірно смішна книга, на яку так чекали фанати.

Відгуки про книгу «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору