Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Фармакогнозія. Навчально-методичний посібник

Фармакогнозія. Навчально-методичний посібник - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:176470

Характеристики книги "Фармакогнозія. Навчально-методичний посібник"

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

192

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-505-489-5

Обкладинка:

Тверда

Формат:

60×84/8 (205x290 мм)

Вага:

557 г

Опис книги «Фармакогнозія. Навчально-методичний посібник»

Фармакогнозія є однією з фундаментальних дисциплін у системі вищої фармацевтичної освіти. На знанні фармакогнозії ґрунтується фармацевтична хімія в частині хімії природних сполук та їх аналізу, а також технологія виготовлення ...

Купити інші книги автора

Опис книги «Фармакогнозія. Навчально-методичний посібник»

Фармакогнозія є однією з фундаментальних дисциплін у системі вищої фармацевтичної освіти. На знанні фармакогнозії ґрунтується фармацевтична хімія в частині хімії природних сполук та їх аналізу, а також технологія виготовлення препаратів рослинного походження. Фармакогнозія тісно пов’язана з фармакологією, ботанікою, біохімією тощо.
Кожне заняття складається з теоретичної і практичної частин. Теоретична частина передбачає самостійну підготовку студента, яка проводиться в позааудиторний час. Практична частина включає макро- і мікроскопічний, фітохімічний і товарознавчий аналіз лікарської рослинної сировини (ЛРС).
Проводячи мікро- та макроскопічний аналіз ЛРС, студенти визначають тотожність (ідентичність) ЛРС. Здійснюючи товарознавчий аналіз, студенти визначають ідентичність і доброякісність сировини на основі Державної Фармакопеї та іншої аналітично-нормативної документації.
Під час проведення фітохімічного аналізу студенти опановують якісний аналіз ЛРС на різні групи біологічно активних речовин (БАР) — якісні та гістохімічні реакції.
Об’єктами дослідження є живі й гербарні зразки рослин, лікарська рослинна сировина, мікропрепарати, демонстраційні таблиці.
Для кращого засвоєння матеріалу студенти на поданих схемах, малюнках об’єктів дослідження вказують основні елементи будови лікарських рослин.
Метою навчально-методичного посібника є набуття студентами загальнопрофесійних компетенцій, що передбачає оволодіння базовими знаннями відповідно до нормативних і законодавчих актів, які регламентують фармацевтичну діяльність; сучасних знань про ідентифікацію, стандартизацію, комплексний товарознавчий аналіз, хімічний склад і використання лікарської рослинної сировини; базових знань щодо організації умов праці відповідно до вимог безпеки життєдіяльності та охорони праці; здатності використовувати професійно профільовані знання в галузі фармакогнозії для забезпечення умов зберігання ЛРС.

Відгуки про книгу «Фармакогнозія. Навчально-методичний посібник»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору