Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Advanced Expository Writing Techniques. Основи англомовного аналітичного письма. Навчально-методичний посібник

Advanced Expository Writing Techniques. Основи англомовного аналітичного письма. Навчально-методичний посібник - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:123625

Характеристики книги "Advanced Expository Writing Techniques. Основи англомовного аналітичного письма. Навчально-методичний посібник"

Рік видання: 2005

Кількість сторінок:

112

Мова:

Англійська

ISBN:

966-692-649-0

Обкладинка:

М'яка

Формат:

60×84/16 (145x200 мм)

Вага:

100 г

Опис книги «Advanced Expository Writing Techniques. Основи англомовного аналітичного письма. Навчально-методичний посібник»

Навчально-методичний посібник призначено для використання на заняттях з англійської мови, у самостійній та індивідуальній роботі студентів і магістрантів вищих навчальних закладів. Розглядається структура та етапи написання ес...

Опис книги «Advanced Expository Writing Techniques. Основи англомовного аналітичного письма. Навчально-методичний посібник»

Навчально-методичний посібник призначено для використання на заняттях з англійської мови, у самостійній та індивідуальній роботі студентів і магістрантів вищих навчальних закладів. Розглядається структура та етапи написання есе, особливості граматичного оформлення англійського речення. На основі автентичних текстів різноманітного тематичного спрямування розроблено завдання для написання есе.

Відгуки про книгу «Advanced Expository Writing Techniques. Основи англомовного аналітичного письма. Навчально-методичний посібник»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору