Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Activités pour le CECR B2 avec Corrigés et 2 CD audio

Activités pour le CECR B2 avec Corrigés et 2 CD audio - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:206418

Характеристики книги "Activités pour le CECR B2 avec Corrigés et 2 CD audio"

Видавництво:

Рік видання: 2006

Кількість сторінок:

191

Мова:

Французька

ISBN:

9782090353839

Обкладинка:

М'яка

Формат:

75×108/16 (205x280 мм)

Вага:

612 г

Опис книги «Activités pour le CECR B2 avec Corrigés et 2 CD audio»

Підручник «Вправи для рівня В2 Загальноєвропейської системи» - це збірник різноманітних завдань, які допоможуть учням потренуватися і набути необхідних знань для отримання рівня В2 Загальноєвропейської системи. ...

Купити інші книги автора

550 
Купити
516 
Купити
820 
Купити
667 
Купити
631 
Купити
ABC DELF B1 avec Corrigés et CD-mp3

Corinne Kober-Kleinert

578 
Купити
641 
Купити
675 
Купити

Опис книги «Activités pour le CECR B2 avec Corrigés et 2 CD audio»

Підручник «Вправи для рівня В2 Загальноєвропейської системи» - це збірник різноманітних завдань, які допоможуть учням потренуватися і набути необхідних знань для отримання рівня В2 Загальноєвропейської системи. Учні зможуть опанувати всіма компетенціями, описаними на рівні В2.

Володіючи рівнем В2 Загальноєвропейської системи, учні можуть висловити і відстояти свою точку зору, аргументувати, описати ситуацію, проблему.

Підручник має логічну і зрозумілу структуру, як для учня, так і для викладача. Він розділений на дві частини: усна і письмова мова.

Частина, присвячена усного мовлення, в свою чергу ділиться на завдання на розуміння на слух і вміння говорити. Дана частина завершується блоком вправ, присвячених вмінню брати участь в бесіді (участь в офіційній і неофіційній бесіді, обмін інформацією, інтерв'ю тощо).

Частина, присвячена письмової мови, складається з вправ на розуміння текстів і вміння самостійно написати невеликий тест. Завершується дана частина завданнями на вміння брати участь в листуванні (офіційні листи, повідомлення, що виражають точку зору і т.д.).

Велика кількість інтерактивних завдань на розвиток писемного та усного мовлення допоможуть учням перевірити, наскільки добре вони володіють матеріалом на даному рівні.

Підручник «Вправи для рівня В2 Загальноєвропейської системи» може бути використаний як для роботи в класі, так і для самостійної роботи учнів. Самостійна робота учнів можлива завдяки правильних відповідей, які знаходяться в кінці підручника, і текстам всіх аудіо записів для самостійного контролю.

Даний підручник може стати додатковим для загального курсу французької мови або основним при підготовці до іспиту DELF В2. До підручника додається 2 аудіо диска, на яких записані всі тексти до вправ на розуміння на слух, а також приклади завдань на говоріння.

Відгуки про книгу «Activités pour le CECR B2 avec Corrigés et 2 CD audio»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору