Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Золотий жук

Золотий жук - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Золотий жук - купити і читати книгу
Золотий жук - купити і читати книгу
Золотий жук - купити і читати книгу
Золотий жук - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:202354

Характеристики книги "Золотий жук"

Видавництво:

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

224

Мова:

Українська

ISBN:

978-966-03-8770-6

Обкладинка:

7 інт - тверда інтегральна

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

300 г

Опис книги «Золотий жук»

Едгар Аллан По (1809–1849) — людина рідкісного таланту й трагічної долі. Його життя, як і його твори, сповнено таємницею. Прекрасний поет, основоположник детективного жанру, автор пригодницьких, містичних і філо...

Опис книги «Золотий жук»

Едгар Аллан По (1809–1849) — людина рідкісного таланту й трагічної долі. Його життя, як і його твори, сповнено таємницею. Прекрасний поет, основоположник детективного жанру, автор пригодницьких, містичних і філософських новел. У першому томі видання — збірнику «Золотий жук» представлено детективні новели різних років. Видавництво «Фоліо» у серії «Зарубіжні авторські зібрання» випустило друком роман «Оповідь Артура Гордона Піма», збірку оповідань «Система доктора Смолла і професора Піріа» та збірку поезій «Ворон».

Знаменитий дедуктивний метод і класичний тандем проникливого сищика-аматора та його не дуже розторопного колеги, заплутаний злочин, непередбачувана розв’язка тощо — про все це в оповіданнях «Вбивства на вулиці Морг», «Викрадений лист», у яких кабінетний інтелектуал Огюст Дюпен демонструє своє мистецтво логічних висновків, побудованих на далеко не очевидних і, на перший погляд, не пов’язаних між собою фактів. До цього циклу творів належить й один із найвідоміших оповідань Едгара По «Золотий жук» про пошук піратських скарбів, що нагадує дитинство й пригоди. Головний герой Вільям Легран — відлюдник із різким характером. Він багато в чому нагадує Огюста Дюпена, але з тією різницею, що у своєму розслідуванні Легран проявляє більше ініціативи, ніж «диванну мислитель» Дюпен. І хоча за сюжетом «Золотий жук» нагадує традиційний розповідь про шукачів скарбів, у цій новелі логічні доводи точні, прості й оригінальні, а пошук істини цілком залежить від холодного розрахунку. Саме Леграна слід уважати прототипом Шерлока Холмса.

Легка іронічна новела «Шахрайство як точна наука» про те, як «правильно обманювати» і що потрібно робити, щоб не бути обдуреним. Вона може бути не лише посібником для шахраїв-початківців, а і як підручник для їх потенційних жертв.

Відгуки про книгу «Золотий жук»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Tales of Mystery and Imagination

Edgar Allan Poe

238 
Купити
The 15 Great American Short Stories

Джек Лондон

290 
Купити
Collected Tales and Poems of Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe

618 
Купити
Вгору