Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Зима прийшла – свята принесла! Список найкращих книжкових подарунків для дітей

18.02.2020 12:27

Які б подарунки ви не готували для діток на Миколая, Новий рік та Різдво, серед них завжди знайдеться місце для хорошої книги. Тож ми підібрали актуальні пропозиції для різних вікових категорій: від малят до школярів. Перегляньте їх, і ви обов’язково знайдете щось до душі – книжку-розглядалку, казку за мотивами улюбленого мультфільму, класичний різдвяний твір або ж оригінальну підбірку зимових настільних ігор!

 

Зима прийшла – свята принесла! Список найкращих книжкових подарунків для дітей

 

ПОДАРУНКИ НА МИКОЛАЯ ДЛЯ НАЙМОЛОДШИХ

Які зміни відбуваються у природі? Які явища можна спостерігати у цей час? Як себе поводять і почувають рослини та тварини? Відповість на ці запитання мегавелика та барвиста книга "12 місяців" , кожен з розворотів якої присвячений окремому місяцю. Деталізовані зображення не лише ознайомлять малюка з довкіллям, але й навчать його аналізувати інформацію, робити висновки, мислити логічно і знаходити взаємозв'язок між поданими фактами. Ну а якщо хочеться додати до реалій трохи святкового дива, на сторінках книжечки "Казки під ялинку"  вас чекають зустрічі з домовиками, феями, єнотиком Бо – помічником Миколая та іншими казковими істотами. І ще одна підбірка зворушливих історій про хлопчика, який на зимові свята приїжджає до бабусі в Карпати, де з ним починають траплятися різні дивовижі - "Різдво. Книга, в якій сховалася душа". Кращого для читання перед сном у новорічний період ви просто не знайдете!

 

Подарунки на Миколая для наймолодших

 

ПОДАРУНКИ ПІД ЯЛИНКУ ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ

Як ведеться безпритульним кошеняткам взимку на вулиці? Історія про справжню дружбу і новорічні дива "Котохатка" не залишить байдужою ні одну дитину, а батькам підкине чимало ідей для активних зимових ігор на снігу. Тему дружби та взаємодопомоги також продовжують книги "Крижане серце. 5 історій" та "Крижане серце 2" за мотивами кінопрем’єри листопада. Хочете щось оригінальніше про сніговиків? Тоді саме для вас чергова і наразі найновіша історія про Айседору Мун, мама якої -фея, а тато – вампір. У книзі "Айседора Мун і зимові чари" героїня ліпить зі снігу друга, який раптово оживає. Та зима не може тривати вічно, тому вона береться спасти Сніговика до того, як той розтане…

 

ПОДАРУНКИ ПІД ЯЛИНКУ ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ

 

НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Ця історія полонить серця дітей всього світу уже понад 200 років – безсмертний  "Лускунчик та мишачий король" (російською) у новому виконані з чудовими ілюстраціями. Тим же, хто полюбляє більш сучасні розповіді, рекомендуємо новинки видавництв у категорії дитячих романів - "Різдвозавр та Зимова Відьма" і "Заборонений Санта або Перше Різдво Славка". Перша книга – це продовження історії про десятирічного Вільяма, який минулого року попросив у Санти в подарунок динозавра, і це закінчилось для нього дивовижною пригодою. Друга – вельми захоплива та трохи бешкетна історія про юного Ніколаса з Мири Лікійської (він же в майбутньому – Святий Миколай, він же – Санта Клаус) та простого хлопчину Славка, якого не лякає наказ влади замурувати камін та назавжди забути про Різдво.

А ще у нас є новорічний подарунок для всієї родини - "Велика книга різдвяних ігор" з чудовими забавками для будь-кого від 6 до 99 років. Відвідайте спільно фабрику подарунків в ході гри «Гуска», наввипередки опануйте рецепт приготування найсмачнішого різдвяного пудингу або ж прийміть участь у перегонах – хто з вас перший дістанеться помешкання Санти? Море сміху та позитивних емоцій гарантовано кожному членові сім’ї!

 

НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

 

Відгуки

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору