Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Світло Парижа

Світло Парижа - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
5.00
1  отзыв
Артикул:155376

Характеристики книги "Світло Парижа"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

384

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-09-3333-1

Серия

Переплёт:

Твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

340 г

Описание книги «Світло Парижа»

Роман «Світло Парижа», опублікований в США 2016 року, заслужено став бестселером, підкоривши не тільки читачів, але і критиків. Це історія про те, як непросто стати самим собою і яка це насолода — знех­ту...

Описание книги «Світло Парижа»

Роман «Світло Парижа», опублікований в США 2016 року, заслужено став бестселером, підкоривши не тільки читачів, але і критиків. Це історія про те, як непросто стати самим собою і яка це насолода — знех­тувати всіма умовностями, що відокремлюють нас від мрії. Дві історії — нашої сучасниці Мадлен і її бабусі, яка ще в 20-х роках, в «епоху джазу», здійснила романтичну подорож до Парижа, тісно переплітаються, знову і знову нагадуючи, що жити варто тільки на власних умовах, підкоряючись лише поклику серця і душі.

Отзывы о книге «Світло Парижа»

0
Відгук

"Париж. Скількох молодих людей він вабив своїми вогнями, блиском і можливостями. В ньому знаходили натхнення Гемінґвей, Фіцджеральд, Пікассо. Чи могла уявити Марджі, що сама опиниться тут? Хоча ні, “Марджі” вона була в Америці, де вважалась старою лівою в свої 24, де сиділа вдома, відвідувала нудні прийоми, у всьому слухалась батьків. Але тут, в Парижі, вона стала Маргеріт, дівчиною, що сама себе утримує, працюючи в бібліотеці, ходить до кав’ярні, гуляє містом, а вночі танцює під джаз. Вона нарешті належить собі! Робить зачіску, яку сама хоче і не комплексує через зовнішність. Вона нарешті пише оповідання і сама не вірить, що зуміла протистояти батькам в тому, що їй завжди забороняли. Всі свої пригоди Маргеріт описує у щоденниках, які, думає, ніхто не прочитає. Але ці записи через 75 років потрапляють до її онуки – Мадлен. Вона вражена, наскільки спільного має з бабусею, окрім міцної статури. Мадлен переживає кризу подружнього життя й історія її родички зах

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Світло Парижа
2020-02-18 12:27:57

Елінор Браун - авторка сучасних романтичних бестселерів, популярність яких вже перетнула американський континент і досягла Європи. Не пасе задніх і український видавець, перекладаючи гарячу новинку від Елінор Браун майже синхронно зі світом. Ця книга дійсно варта уваги й витраченого часу. Справжня мандрівка стежками чужого життя, тим більше, що в ній присутня й автобіографічна складова. Письменниця проливає світло на свою родинну історію.

«Світло Парижа» - історія про двох жінок, чиї долі так подібні між собою, хоча й відбувалися в різні часи. Але, схоже, є такі жінки у всіх епохах, котрі схильні робити одні й ті ж самі помилки, жити так, як диктує суспільна мораль, чоловіки, батьки – немов у клітці чужих ілюзій. На справжній бунт наважитись досить непросто, але можливо. Так героїні і роблять свого часу, щоб вдихнути свіжого повітря волі й незалежності. Але чи вистачить їх наснаги втримати цю незалежність?!

Дія твору Елінор Браун розламується на два часові простори: 1924 і 1999 роки. Героїня першої гілки сюжету – молода мрійлива дівчина «на виданні», котра захоплюється читанням любовних романів і написанням оповідань. Її ім’я Марджі, вона мріє стати письменницею. Але заможні батьки підготували їй зовсім іншу долю: одруження з успішним чоловіком - партнером батька по бізнесу, народження і виховання дітей, участь у благочинних вечорах, організація званих обідів, членство в різних жіночих клубах. Ось таке існування у суворій клітці соціальних ролей для майбутньої письменниці Марджі подібне на ув’язненні у камері без світла. Тому, опинившись в Парижі дівчина нарешті звільняється від опіки батьків і на повні груди вдихає п’янке повітря французької столиці. Варто додати, що надворі двадцяті роки – епоха джазу, сюрреалізму у мистецтві та й в житті, вільного кохання, коротких жіночих зачісок і довгих цигарок. Чи втримає Марджі цю свободу?

1999 рік, США. Дружина Філіпа (успішного фінансиста) Мадлен повністю живе життям чоловіка: нескінченні звані вечері, ділові зустрічі, де присутність дружин необхідна, заміські клуби, спортивні корпоративні змагання. І скрізь потрібно посміхатись і випромінювати щастя, показувати достаток і успішність. Колись Мадлен хотіла стати художницею, але сімейна рутина (хоч і блискуча й показна зовні) відібрала у неї таку можливість. Але коли до рук їй потрапили щоденники бабусі Марджі, де вона розповідає про свої паризькі пригоди, це надало їй крила і вона нарешті починає жити своїм життям.

Роман «Світло Парижа» про хоробрість, котру необхідно мати, щоб насмілитись зробити хоч єдиний крок у напряму свого особистого життя, свого справжнього «я», про соціальні ролі, котрі ми змушені виконувати. Чи не змушені? Адже можна бути комусь дружиною і не втрачати себе у сімейному житті, не розчинятися у буденності взаємин, бути особистістю. Ця книга саме про пошуки такого балансу.

No One is Talking about This

Патриция Локвуд

428 
Купить
Метод 15/33

Шеннон Кьорк

250 
Купить
Вітаємо в Аддамсвіллі

Франческа Заппиа

210 
Купить
Stranger Things. Suspicious Minds

Гвенда Бонд

426 
Купить
November 9

Коллин Гувер

579 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Світло Парижа"

Наверх