Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

IX Книжковий Арсенал: найгучніші новинки вже тут!

18.02.2020 12:27

Книжковий Арсенал – щорічний книжковий ярмарок. Кожного року понад 150 українських видавництв презентують свої видання. Це масштабна і значуща подія культурного життя країни. Жоден книжковий фанат не зможе залишитись осторонь!

Але як не загубитися в різноманітті яскравих видань? «Букля» пропонує ознайомитись з оглядом найгучніших новинок IX Книжкового Арсеналу. Ці видання не залишать Вас байдужим. А найприємніше те, що вже зараз Ви можете замовити вподобані книжки на нашому сайті.

 

IX Книжковий Арсенал: найгучніші новинки вже тут!

 

Купить книгу "Наука для душі. Нотатки раціоналіста", автор Річард Докінз «Наука для душі. Нотатки раціоналіста», Річард Докінз

Британський журнал «Prospect» назвав Докінза головним інтелектуалом світового значення. Річард Докінз – доктор наук, еволюційний біолог. Він багато років працював професором Оксфордського університету. А ще Докінз відомий як популяризатор науки. Цікаво, що саме він ввів поняття «мем» для позначення одиниці культурної інформації по аналогії з геном.

Ця книга – збірник есе. Безкомпромісний раціоналіст пояснює важливість науки та наукового мислення. Він засуджує будь-які забобони і протиставляє їм факти. Докінз підіймає дуже цікаві теми: еволюція, релігія, псевдонаука. Книга буде однаково цікава і науковцям, і допитливим шукачам істини.

 


 

Купить книгу "BTS", автор Адріан Беслі«BTS», Адріан Беслі

BTS – популярний південнокорейський K-Pop гурт. Він був сформований в 2013 році і дуже швидко завоював прихильність фанатів з усього світу. BTS – справжній феномен сучасної поп-культури. Ще якихось 7 років лише одиниці знали про особливий жанр – південнокорейську музику. А сьогодні її представники займають лідерські позиції у світових чартах. Саме BTS стали одними з тих, хто підняв K-Pop на такий високий рівень.

BTS – перші артисти в історії, які отримали золоті сертифікації RIAA. Вони перевершили результати всіх корейських виконавців в світових чартах. Квитки на їх концерти розлітаються за хвилини, а відео на YouTube набирають мільйони переглядів в перші ж години.

В чому ж секрет успіху? Дізнайтеся, яким був шлях до слави кожного учасника легендарного гурту BTS.

 


 

Купить книгу "Мистецтво війни в ілюстраціях", автор Джесіка Гейґі «Мистецтво війни в ілюстраціях», Джесіка Гейґі

Безсмертний трактат Сунь-цзи досі є невід’ємною складовою навчання у військових академіях. Геніальне викладення стратегії і тактики під час війни вже 2,5 тисячі років залишається актуальним. Та найголовніше – трактат Сунь-цзи може бути корисним і в повсякденному житті. В основі війни лежить конфлікт. І він може бути не лише військовим. Конфлікт виникає з іншими людьми, з оточуючим середовищем, навіть із собою.

Перед Вами унікальна книга! В ній поєднується мудрість тисячоліть і сучасний спосіб подачі інформації. Кожне твердження візуалізоване і адаптоване до сучасного життя. Це наочна інструкція успіху в бізнесі, спорті, творчості і побуті.

 


 

Купить книгу "Доказ змови. Як Трамп зрадив Америку", автор Сет Абрамсон «Доказ змови. Як Трамп зрадив Америку», Сет Абрамсон

Вже декілька років не стихають суперечки довкола відносин Трампа і Путіна. Президента США звинувачують у змові з російським очільником. Подейкують, що заради фінансової вигоди Трамп скомпрометував зовнішню політику Америки. Про наявність змови свідчить багато розрізнених фактів. Сет Абрамсон – професор і криміналіст – зібрав та систематизував всі ці факти.

Автор не нав’язує власні думки. Він пропонує кожному самостійно зробити висновки на основі отриманої інформації. А її тут дуже багато – від випадкових обмовок радників Трампа до офіційних інтерв’ю. Всі дані взяті з відкритих джерел, які доступні кожному.

Пропонуємо Вам ознайомитись з усіма фактами світового скандалу.

 


 

Купить книгу "Гра престолів. Книга перша", автор Джордж Р. Р. Мартін «Гра престолів. Книга перша», Джордж Р. Р. Мартін

А ось і привід для радощів всіх україномовних фанатів саги Джорджа Мартіна! Видавництво «KM Publishing» представило перевипуск серії «Пісня льоду і полум’я» у новому дизайні. Геть кадри з фільму! Зустрічайте стильний мінімалізм. Обкладинка першої частини виконана в зеленому кольорі з гербом Старків. У наступних книг буде інший колір і герб. Уявіть, як прикрасить книжкову поличку вся серія!

Вже зараз Ви можете придбати на нашому сайті першу частину саги. Оновлене і доповнене видання зробить подорож у світ політичних інтриг і магії ще приємнішою. Сім Королівств розпочинають запеклу і жорстоку боротьбу за трон!

 


 

Купить книгу "Банзай. Японія для допитливих", автор Зофія Фаб'яновська-Міцик«Банзай. Японія для допитливих», Зофія Фаб’яновська-Міцик

Японія – дивовижна країна, якій є чим здивувати. Її територія складається з островів різної величини з непрохідними лісами, горами і вулканами. Землетруси і цунамі – часті явища. Але попри несприятливі географічні умови японці відомі великою протяжністю життя та передовими технологіями. Землетруси? Не біда! Японці сконструювали будинки, які вигинаються, але не руйнуються. У містах занадто тісно? Є вихід! Можна зробити автомобілі меншого розміру.

А як щодо японських традицій? І тут багато дивовижного. Навіть крадій не зайде в квартиру у взутті. А ще ви дізнаєтесь більше про аніме, мангу та інші явища японської поп-культури. Відкрийте для себе країну вранішнього сонця!

 


 

Купить книгу "Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті", автор Валерія Козлова«Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті», Валерія Козлова

Людина – істота емоційна. Дехто вміє стримувати свої переживання, дехто – ні. Емоції важливі. Їх правильне використання може допомогти не тільки в особистому житті, а і в бізнесі. Все, що треба для успіху – навчитись контролювати емоції. Для цього треба попрацювати над емоційним інтелектом. Автор називає його «менеджментом емоцій». Сильні переживання ставлять блоки у свідомості. Тому людина часто приймає неправильні рішення. Проте зовсім не звертати увагу на емоції також не можна. Адже багато хто збудував вражаючу кар’єру завдяки інтуїції.

Ця книга допоможе Вам перетворити емоції на ключі до успіху.

 


 

Купить книгу "Книжка про сміття", автор Галина Ткачук«Книжка про сміття», Галина Ткачук

Існує безліч енциклопедій про тварин, космос, людське тіло, географію, історію… Майже про будь-що! А от книга про сміття – це щось новеньке, але не менш важливе. На жаль, не секрет, що наша планета дуже засмічена. Побутові відходи стали невід’ємною частиною оточуючого середовища. Ворога треба знати в обличчя!

В чому різниця між сміттям і відходами? В чому шкода сміття та чи може воно бути корисним? Як воно утилізується? Як відбувається переробка сміття? Про все це читач дізнається зі сторінок книжки. Крім того, видання містить нескладні завдання. Міркування над ними допоможе ефективніше засвоїти матеріал.

 


 

Купить книгу "Політичний порядок і політичний занепад. Від промислової революції до глобалізації демократії", автор Френсіс Фукуяма«Політичний порядок і політичний занепад. Від промислової революції до глобалізації демократії», Френсіс Фукуяма

Чому деякі країни процвітають, а інші застрягли в минулому? Від чого залежить добробут громадян? В чому причина всіх політичних і економічних негараздів? Від кого в більшій мірі залежить «краще життя» - від народу чи від влади? Як ліквідувати корупцію? Ці питання впродовж століть залишаються відкритими. Але праця Френсіса Фукуями дозволить краще зрозуміти походження і наслідки політичних процесів.

В книзі автор досліджує історичний період від французької революції до «арабської весни». Фукуяма розглядає три ключові компоненти: державні інститути, верховенство права і демократичну підзвітність.

 


 

Купить книгу "Зникнення Стефані Мейлер", автор Жоель Діккер«Зникнення Стефані Мейлер», Жоель Діккер

Лауреат престижних літературних премій – Жоель Діккер – запрошує читачів долучитися до нового розслідування. Після довгої служби капітан поліції йде у відставку. Джесс Розенберґ розкрив всі справи і його совість спить спокійно. Проте несподівана заява журналістки на ім’я Стефані Мейлер руйнує впевненість капітана. Вона стверджує, що провела власне розслідування вбивства мера. Цей злочин стався 20 років тому. Мейлер впевнена, що справжнього вбивцю не було покарано. А через декілька годин журналістка загадково зникає. Розенберґ вирішує провести повторне слідство…

Романи Жоеля Діккера не дарма користуються шаленою популярністю. Автор вміє полоскотати нерви.

 


 

Купить книгу "Гаррі Поттер. Історія магії", автор Джоан Ролінґ«Гаррі Поттер. Історія магії», Джоан Ролінґ

На честь 20-річчя виходу книги «Гаррі Поттер і філософський камінь» була влаштована масштабна виставка.  Експонати надали Британська бібліотека та Нью-Йоркське історичне товариство. Деякі «артефакти» надала сама Джоан Ролінґ з власних архівів. Кожен експонат має власну історію. Вік деяких предметів становить більше ста років!

«Гаррі Поттер. Історія магії» - офіційна книга виставки. На сторінках видання Ви знайдете ексклюзивні рукописи та ескізи Джоан Ролінґ. А також дізнаєтесь безліч цікавинок з усіх дисциплін Хогвартсу. Як обрати котел для зіллєваріння? З чого готується еліксир життя? Які магічні істоти існували насправді? Все це та багато іншого очікує щасливого власника цієї книги.

Отзывы

0

в цьому році нереально багато цікавих новинок, і всі хочеться)

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх