Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Рецензия на книгу Моє дивовижне тіло

18.02.2020 12:27
Книга в данном обзоре:

Моє дивовижне тіло

Автор: Рут Мартін

Переводчик: Лесь Белей

Иллюстратор: Аллан Сандерс

Издательство: #книголав

Серия: Маленькі дослідники

ISBN 978-966-97610-5-7

Книжка «Моє дивовижне тіло» – це маленька інтерактивна енциклопедія, яка в легкій і доступній для дитини формі, пояснює складні фізіологічні процеси. Завдяки їй, діти зрозуміють як влаштоване наше тіло, як воно працює і що треба для того, щоб воно було здоровим.

Основні розділи присвячені найактуальнішим темам, що можуть бути цікаві для дітей віком від 2-х років. Наприклад, розділ «Звідки я взявся» доступно підносить інформацію, що відбувається в організмі мами під час вагітності і як росте дитя всередині мами. Або ж, завдяки розділу «Куди зникає їжа» дуже легко розпалити інтерес до процесу харчування.

Ми використовуємо цей посібник для тематичних ігор з сином. Наприклад, влаштовуємо боротьбу з мікробами і бактеріями і пояснюємо чому потрібно мити руки після прогулянки. Читаємо її перед походом до педіатра, щоб підкреслити необхідність огляду лікарем чи важливість щеплення.

Для себе я відмітила, що книжка має дуже зручний формат, трохи менша звичайного листа А4, та виготовлена з цупкого картону, який після багатьох перечитувань залишився цілим. Її зручно брати у подорож та читати в машині чи іншому транспорті.

Формат книжки з «віконечками» приверне увагу навіть найменших читачів, а старші діти знайдуть для себе багато нової інформації та збагатять словниковий запас цінними поняттями. Тому, однозначно рекомендую.

Отзывы

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх