Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Жити сьогодні

Жити сьогодні - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:83245

Характеристики книги "Жити сьогодні"

Год издания: 2014

Количество страниц:

240

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-14-6540-3

Переплёт:

Твердый

Вес:

178 г

Описание книги «Жити сьогодні»

Чи любов варта життя? Може, так судилося, а може, янголи недогледіли, але одного дня талановитий архітектор ледь не загинув у автокатастрофі. Тепер янгол відчуває себе винним і не знає, як допомогти. Чи зможуть три...

Описание книги «Жити сьогодні»

Чи любов варта життя?

Може, так судилося, а може, янголи недогледіли, але одного дня талановитий архітектор ледь не загинув у автокатастрофі. Тепер янгол відчуває себе винним і не знає, як допомогти. Чи зможуть три жінки, які кохали одного чоловіка, повернути його до життя?

Отзывы о книге «Жити сьогодні»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Жити сьогодні
2020-02-18 12:27:57

Христина Лукащук займає ніким незайняту нішу в українському літературному просторі – жанр еротичної прози. Але сама письменниця схильна називати свої твори соціально-психологічними драмами з легким еротичним флером. Недаремно ж пані Лукащук ставала чотириразовим переможцем конкурсу «Коронація Слова» в жанрі «Найкращий еротичний твір». Вона просто не має достойних суперників, адже ця тема майже ніким з письменників «не торкана», певно крім деяких творів Юрія Винничука та Люби Клименко. Тай взагалі, щоб творити в цьому жанрі треба вміти зловити той баланс (відчути ту межу) еротичного і порнографічного, відверто брудного та чуттєво зворушливого.

Отже, роман «Жити сьогодні» Христини Лукащук це соціально-психологічна драма в дещо еротичних тонах, де всі герої не носять імен і майже не носять одягу. Головний герой успішний архітектор (своєрідне alter ego письменниці, бо вона теж має фах архітектора) одного осіннього ранку збирається на презентацію свого проекту. Але все просто валиться з рук, википає кава, лишаючи брудні розводи на плиті, не може знайти краватку у зелені огірочки, весь будинок живе своїм власним життям не рахуючись з господарем оселі. Дорогою архітектор потрапляє в жахливу автокатастрофу, життя зависає на волосині, жити сьогодні вже не вийде…

А в цей час на пухнатій хмарині розмовляють і «бавляться в людей» два ангели. Як вони могли недогледіти свого підопічного і допустити цю автотрощу? Тепер, коли архітектор без тями лежить в лікарняній палаті пронизаний безліччю трубочок та під’єднаний до апаратів і свіча його життя ледь жевріє, вони зрозуміли масштаб своєї помилки. Тим часом навколо непритомного хворого крутиться життя. Приходять друзі, подруги, кохані. Кожна з них згадує уголос моменти розпуки і щастя поряд з хворим. В цьому місці в книгу вривається еротизм. Христина Лукащук відверто описує пікантні пригоди героїв, препарує їх приватне сексуальне життя. Здається для прозаїка немає заборонених тем, але все ж таки письменниця тримається в рамках пристойності, не переходить межу між бульварною літературою низького ґатунку і еротизмом.

Ця книга цікава по-своєму. Можливо дещо відверта, але безперечно глибока в емоційному плані.

Ніч була

Светлана Ткаченко

350 
Купить
Зваба

Надія Ковалик

209 
Купить
Принц України

Тимур Литовченко

203 
Купить
Амаркорд
Амаркорд

Наталія Сняданко

90 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Жити сьогодні"

Наверх