Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Велика історія всього

Велика історія всього - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Велика історія всього - купить и читать книгу
Велика історія всього - купить и читать книгу
Велика історія всього - купить и читать книгу
Велика історія всього - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:200971

Характеристики книги "Велика історія всього"

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

336

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7730-59-9

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

450 г

Описание книги «Велика історія всього»

Ми можемо з дивовижною точністю визначити, що приховано за мільярди світлових років від Землі і що відбувалося мільярди років тому. Але що більше ми дізнаємося про Всесвіт, то більше невідомого з’являється. Що трапилося ...

Описание книги «Велика історія всього»

Ми можемо з дивовижною точністю визначити, що приховано за мільярди світлових років від Землі і що відбувалося мільярди років тому. Але що більше ми дізнаємося про Всесвіт, то більше невідомого з’являється. Що трапилося під час Великого вибуху? Чому вимерли динозаври? Як зародилося розумне життя і чому зараз ми живемо в епоху глобалізації? Девід Крістіан є одним з теоретиків комплексної дисципліни — Великої історії, яка пояснює виникнення всього за допомогою фізики, біології, археології, соціології, економіки та інших наук.

Девід Крістіан — доктор історичних наук, професор історії Університету Маккворі (Австралія) та директор Інституту Великої історії. Один із засновників академічної дисципліни «Велика історія», автор численних книжок і статей.

"У цій книжці Девід Крістіан вишукано переплітає докази й пояснення з багатьох природничих та історичних дисциплін у єдину захопливу розповідь."

Білл Ґейтс

"Крістіан розкриває тему не через глибоке занурення в якусь конкретну науку, а використовує комплексний підхід. Автор вишиває свою розповідь нитками, які зазвичай не переплітаються в одному полотні: астробіологія та археологія, молекулярна біологія і поведінкова економіка, а також інші дисципліни."

Ерік Вайнер, Washington Post

Про множинність Всесвіту

Сьогодні деяких космологів приваблюють інші концепції, які повертають нас до ідеї Всесвіту без початку й кінця. Можливо, наш Усесвіт є частиною безкінечного мультивсесвіту, де нові Всесвіти продовжують народжуватися з великих вибухів. Але поки що ми не знайшли ніяких свідчень хоч про якісь події перед нашим, місцевим Великим вибухом. Якщо й існують якісь інші космологічні поселення, ми їх поки не здатні побачити.

 

Як відслідкувати життя зорі

Сучасні астрономи обмінюються матеріалами по мільйонах зір на різних етапах їхнього життя. В них є фундаментальна мапа, яка дає змогу зібрати воєдино колосальні масиви інформації щодо зір — діаграма Герцшпрунґа—Расселла. Це такий собі астрономічний еквівалент глобусів, які колись стояли в кожному класі. Вона, як і глобуси, допомагає звести докупи і зрозуміти дуже багато розрізненої інформації.

Отзывы о книге «Велика історія всього»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
The Body

Билл Брайсон

469 
Купить
What's My Dog Thinking?

Hannah Molloy

651 
Купить
Natural Wonders of the World

Крис Пакхем

1 296 
Купить
What's Really Happening to Our Planet?

Тони Джунипер

540 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Велика історія всього"

Свернуть Развернуть
Наверх