Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Велика історія всього

Велика історія всього - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Велика історія всього - купити і читати книгу
Велика історія всього - купити і читати книгу
Велика історія всього - купити і читати книгу
Велика історія всього - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:200971

Характеристики книги "Велика історія всього"

Видавництво:

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

336

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7730-59-9

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

450 г

Опис книги «Велика історія всього»

Ми можемо з дивовижною точністю визначити, що приховано за мільярди світлових років від Землі і що відбувалося мільярди років тому. Але що більше ми дізнаємося про Всесвіт, то більше невідомого з’являється. Що трапилося ...

Опис книги «Велика історія всього»

Ми можемо з дивовижною точністю визначити, що приховано за мільярди світлових років від Землі і що відбувалося мільярди років тому. Але що більше ми дізнаємося про Всесвіт, то більше невідомого з’являється. Що трапилося під час Великого вибуху? Чому вимерли динозаври? Як зародилося розумне життя і чому зараз ми живемо в епоху глобалізації? Девід Крістіан є одним з теоретиків комплексної дисципліни — Великої історії, яка пояснює виникнення всього за допомогою фізики, біології, археології, соціології, економіки та інших наук.

Девід Крістіан — доктор історичних наук, професор історії Університету Маккворі (Австралія) та директор Інституту Великої історії. Один із засновників академічної дисципліни «Велика історія», автор численних книжок і статей.

"У цій книжці Девід Крістіан вишукано переплітає докази й пояснення з багатьох природничих та історичних дисциплін у єдину захопливу розповідь."

Білл Ґейтс

"Крістіан розкриває тему не через глибоке занурення в якусь конкретну науку, а використовує комплексний підхід. Автор вишиває свою розповідь нитками, які зазвичай не переплітаються в одному полотні: астробіологія та археологія, молекулярна біологія і поведінкова економіка, а також інші дисципліни."

Ерік Вайнер, Washington Post

Про множинність Всесвіту

Сьогодні деяких космологів приваблюють інші концепції, які повертають нас до ідеї Всесвіту без початку й кінця. Можливо, наш Усесвіт є частиною безкінечного мультивсесвіту, де нові Всесвіти продовжують народжуватися з великих вибухів. Але поки що ми не знайшли ніяких свідчень хоч про якісь події перед нашим, місцевим Великим вибухом. Якщо й існують якісь інші космологічні поселення, ми їх поки не здатні побачити.

 

Як відслідкувати життя зорі

Сучасні астрономи обмінюються матеріалами по мільйонах зір на різних етапах їхнього життя. В них є фундаментальна мапа, яка дає змогу зібрати воєдино колосальні масиви інформації щодо зір — діаграма Герцшпрунґа—Расселла. Це такий собі астрономічний еквівалент глобусів, які колись стояли в кожному класі. Вона, як і глобуси, допомагає звести докупи і зрозуміти дуже багато розрізненої інформації.

Відгуки про книгу «Велика історія всього»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Основи. 10 ключів до реальності

Фрэнк Вильчек

199 
Купити
The Origin of Species

Чарльз Роберт Дарвин

554 
Купити
RHS Gardening Through the Year

Йен Спенс

1 042 
Купити
Вгору