Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Візит доктора Фройда

Візит доктора Фройда - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:139897

Характеристики книги "Візит доктора Фройда"

Издательство:

Год издания: 2016

Количество страниц:

192

Язык:

Русский

ISBN:

978-966-03-7556-7

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

150 г

Описание книги «Візит доктора Фройда»

Богдан Коломійчук (нар. 1984 р.) — український письменник, володар Гран-прі міжнародного конкурсу «Коронація слова-2013» за іс­торико-авантюрний ро­ман «Люд­­висар. Ігри вельмож&raq...

Описание книги «Візит доктора Фройда»

Богдан Коломійчук (нар. 1984 р.) — український письменник, володар Гран-прі міжнародного конкурсу «Коронація слова-2013» за іс­торико-авантюрний ро­ман «Люд­­висар. Ігри вельмож». Автор збірок детектив­них оповідань «Таємниця Єви» (2014), «В’язниця душ» (2015), «Небо над Віднем» (2015). Усі чотири книжки ви­йшли друком у видавництві «Фоліо». «Візит доктора Фройда» — черговий роман з циклу пригод львівського комісара Адама Вістовича. В 1904 році у Відні, а згодом і у Львові стається серія жорстоких і зухвалих убивств. Розслідування Вістовича перетворюється на безкомпромісну дуель між ним та вбивцею, якого преса нарекла Віденським Упирем. Несподівано свою допомогу комісарові пропонує вже славетний на той час віденський психоаналітик Зиґмунд Фройд. Однак для нього Упир — це передусім об’єкт для наукового дослідження, а вже потім злочинець…

Богдан Коломийчук
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Візит доктора Фройда»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Рецензии

Рецензия на книгу Візит доктора Фройда
2020-02-18 12:27:57

Сучасний український письменник, володар премії Коронація слова, автор детективів Богдан Коломійчук вдало продовжує розпочату серію ретророманів про львівського детектива Адама Вістовика («В’язниця душ», «Небо над Віднем»). «Візит доктора Фройда» третій роман з цієї серії. В новому детективному романі автор ставить нові кримінальні завдання для іменитого сищика. В книзі раз по раз виринають знайомі імена двох перших творів, та й місце дії доволі знайоме – Львів, або як він називався в ті часи – Лемберг. Власне й саме поняття «ретророман» достатньо вдало обіграв автор. Ця книга яскравий приклад вдалої стилізації. Автор послуговується старими назвами вулиць та інших об’єктів (кав’ярні, кнайпи), застосовує старі одиниці вимірів, грошових знаків. Коломійчук консультувався у відомого «львовознавця» Юрій Винничука та й книга «Легенди Львова» цього ж автора є настільною книгою автора детективів. Саме так народжується атмосферність оповідки.

Композиція роману достатньо проста, основні сюжетні колізії вибудовуються довкола розгадки низки вбивств, що розпочавшись у Відні (столиці Імперії), продовжилися у Лембергу. Адам Вістович намагається розгадати їх, натрапивши на слід серійного маніяка, котрого журналісти нарекли Упирем. Коломійчук досить вдало та органічно до сюжету вплітає цілком реальну постать відомого психоаналітика доктора Зигмунда Фройда, котрий на декілька днів приїздить до Львова читати лекції. Він стає для Вістовича незамінним консультантом у цій заплутаній справі. Це дає змогу не лише зрозуміти хворобливу психологію вбивці, а й в деякій мірі передбачити наступні його кроки. Розпочинається карколомне полювання, під час якого іноді жертва стає мисливцем, а мисливець жертвою….

Цей роман небанальний детективчик на один вечір, хоча він і має невеличкий об’єм, і читається надзвичайно швидко (бо сюжет ловить читача в ласо і не відпускає). Коломійчук створив українського Шерлока Холмса, якого так потребувала українська література. Адам Вістович володіє своєрідною похмурою привабливістю, може інколи перебрати алкоголю, смачно вилаятися, діяти імпульсивно не завжди зваживши на наслідки. Але саме це й притягує читача. Ну кому подобаються цілком позитивні «ванільні» герої, особливо коли герой детектив?

Перегорнувши останню сторінку і нарешті дізнавшись ким насправді виявився той Упир, вже починаєш сумувати за талановитим детективом Вістовичем. Але не варто засмучуватись, адже на початок наступного року було анонсовано старт кіновиробництва спільного українсько-польського серіалу під назвою «Лемберг», на основі ретророманів Коломійчука.

Філософія АТО: українські етюди

Григорій Дорожко

30 
Купить
Де немає Бога

Макс Кідрук

280 
Купить
Волонтер свободи

Емельян Заячкивский

152 
Купить
Позивний “БАНДЕРАС”

Сергiй Дзюба

250 
Купить
Warless City. Возле войны
Warless City. Возле войны

Алексей Бурлаков

52 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Візит доктора Фройда"

Наверх