Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Перша книга принцеси

Перша книга принцеси - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:192005

Характеристики книги "Перша книга принцеси"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

16

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-913-849-1

Переплёт:

7 - твердый

Формат:

64×90/8 (215x285 мм)

Вес:

150 г

Описание книги «Перша книга принцеси»

Чи буває так, що простір навколо стає... різнобарвним і радісним, як веселка? Буває! У цій дитячій книжці «Принцеси» все дуже яскраве! І все дуже радісне! Надзвичайно привабливі краєвиди, розмальовані в різні барви...

Описание книги «Перша книга принцеси»

Чи буває так, що простір навколо стає... різнобарвним і радісним, як веселка? Буває! У цій дитячій книжці «Принцеси» все дуже яскраве! І все дуже радісне! Надзвичайно привабливі краєвиди, розмальовані в різні барви палацові зали, розкішне убрання й неймовірно гарні, привітні личка юних принцес супроводжуватимуть читача від сторінки до сторінки.

Моя перша книга «Принцеси» — це, звичайно ж, казка. Але — незвичайна. Це казка у віршах. Легкі в читані, прості для дитячого сприйняття рими про те, як «у розкішних палацах принцеси живуть, і править країною добрий король». О, як казково живуть принцеси в цій віршованій казці! Так і хочеться опинитися всередині цієї книжки, помилуватися на «розкішну оздобу дзеркал і картин». І частково, друзі, це можливо. Художнє оформлення цієї казкової книжки зроблено в сучасному й популярному стилі, який що далі, то більше завойовує дитячі симпатії. Цей стиль створює відчуття особистої присутності там, у вирі книжкових подій. 

Суть його — великі, наскільки це можливо, малюнки, кожен на цілий розворот, і з мінімальною кількістю тексту. Та головне, що малюнки з великою кількістю персонажів деталізовані. Ретельно промальовані елементи убрання, інтер’єру зал, суконь принцес. Таке художнє оформлення, що наближається до книжкового стилю під назвою віммельбух — він саме активно розвивається в Україні, сприяє творчій фантазії, оскільки великі, деталізовані малюнки дають змогу самим читачам придумувати за ними власні сюжетні лінії. А ще за ними чудово розвивати увагу і тренувати пам’ять: уважно розглянувши всіх «присутніх» на ілюстраціях, предмети й елементи інтер’єру, одягу, потім розповісти, кого й чого немає на наступному малюнку, шукати й порівнювати подібності та відмінності. 

Ошатна книга великого формату з цупкого, еластичного картону, що має чудові тактильні якості, за дуже доступною ціною — вдалий подарунок до святкової події в житті вашої дитини. 

Отзывы о книге «Перша книга принцеси»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Котики

Юлия Каспарова

45 
Купить
Моя Ба

Таня Стус

180 
Купить
Що таке почуття?

Оскар Бреніф’є

320 
Купить
Наверх