Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

НПК ЗУ «Про Раду національної безпеки і оборони України», «Про національну безпеку України», «Про оборону Україну"

НПК ЗУ «Про Раду національної безпеки і оборони України», «Про національну безпеку України», «Про оборону Україну" - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:221417

Характеристики книги "НПК ЗУ «Про Раду національної безпеки і оборони України», «Про національну безпеку України», «Про оборону Україну""

Год издания: 2020

Количество страниц:

640

Язык:

Украинский

Илюстрации:

нет илюстраций

Бумага:

офсетная

ISBN:

978-966-370-394-7

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

650 г

Описание книги «НПК ЗУ «Про Раду національної безпеки і оборони України», «Про національну безпеку України», «Про оборону Україну"»

Даний збірник закондавства України стосується питань безпеки і оборони України. Нині РНБО є координаційний орган з питань національної безпеки і оборони при Президентові України. Докладно та розгорнуто про цей державний о...

Описание книги «НПК ЗУ «Про Раду національної безпеки і оборони України», «Про національну безпеку України», «Про оборону Україну"»

Даний збірник закондавства України стосується питань безпеки і оборони України.

Нині РНБО є координаційний орган з питань національної безпеки і оборони при Президентові України. Докладно та розгорнуто про цей державний орган див. у науково-практичному коментарі до Закону України «Про Раду національної безпеки і оборони України».

Національна безпека України у її сучасному розумінні є комплекс законодавчих та організаційних заходів, спрямованих на постійну захищеність життєво важливих інтересів людини і громадянина, суспільства і держави, за якої забезпечуються сталий розвиток суспільства, своєчасне виявлення, запобігання і нейтралізація реальних та потенційних загроз національним інтересам.

Оборона України базується на готовності та здатності органів державної влади, усіх складових сектору безпеки і оборони України, органів місцевого самоврядування, єдиної системи цивільного захисту, національної економіки до переведення, при необхідності, з мирного на воєнний стан та відсічі збройній агресії, ліквідації збройного конфлікту, а також готовності населення і території держави до оборони.

Збройні Сили України (далі в тексті - ЗСУ) в сучасному розумінні є військове формування, на яке відповідно до Конституції України покладаються завдання з оборони України, захист її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності. Вони перш за все забезпечують стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного простору держави та підводного простору у межах територіального моря України а також беруть участь у заходах, спрямованих на боротьбу з тероризмом.

Військова служба правопорядку у ЗСУ є аналогом міжнародного визначення спеціальних органів правопорядку (військової поліції) у військових формуваннях різних держав. її формування відбулось 19 квітня 2002 р., коли було видано перший наказ про початок формування структурних підрозділів Військової служби правопорядку (надалі в тексті - ВСП) у Збройних Силах України.

Окрім коментарів ця збірка законодавства пропонує актуальну судову практику та посилання на інше профільне законодавство із зазначених правовідносин.

Сергей Петков
Украина

Сергей Петков - публицист, историк, исследователь этногосударственных процессов в Северном Причерноморье.

Читать полностью

Отзывы о книге «НПК ЗУ «Про Раду національної безпеки і оборони України», «Про національну безпеку України», «Про оборону Україну"»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "НПК ЗУ «Про Раду національної безпеки і оборони України», «Про національну безпеку України», «Про оборону Україну""

Свернуть Развернуть
Наверх