Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

НПК ЗУ «Про очищення влади», «Про відновлення довіри до судової влади в України», «Про Вищу раду правосуддя"

НПК ЗУ «Про очищення влади», «Про відновлення довіри до судової влади в України», «Про Вищу раду правосуддя" - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:221415

Характеристики книги "НПК ЗУ «Про очищення влади», «Про відновлення довіри до судової влади в України», «Про Вищу раду правосуддя""

Год издания: 2020

Количество страниц:

500

Язык:

Украинский

Илюстрации:

нет илюстраций

Бумага:

офсетная

ISBN:

978-966-370-395-7

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

600 г

Описание книги «НПК ЗУ «Про очищення влади», «Про відновлення довіри до судової влади в України», «Про Вищу раду правосуддя"»

Збірник містить коментарі до законодавства України з питань очищення влади (люстрації). Можливо питання Вищої ради правосуддя за великим рахунком вибивається з цього рядка, але саме час впровадження цього нормативного акту та ...

Описание книги «НПК ЗУ «Про очищення влади», «Про відновлення довіри до судової влади в України», «Про Вищу раду правосуддя"»

Збірник містить коментарі до законодавства України з питань очищення влади (люстрації). Можливо питання Вищої ради правосуддя за великим рахунком вибивається з цього рядка, але саме час впровадження цього нормативного акту та його правозастосування дозволяють розглядати його саме у вказаному сенсі.

Закон України «Про очищення влади» (саме його ще називають законом про люстрацію) був ухвалений Верховною Радою України 16 вересня 2014 року, за своєю правовою суттю визначає засади проведення перевірки державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування і встановлює заборону обіймати державні посади протягом 5 та 10 років певним категоріям фізичних осіб.

Закон України «Про відновлення довіри до судової влади в Україні» також був спрямований на люстраційні процедури, але у більш вузькому розумінні, стосовно лише суддів загальних судів України.

Закон України «Про Вищу раду правосуддя» набув чинності 5 січня 2017 року. Рішення про реорганізацію було прийнято Вищою радою юстиції відповідно до Конституції України та Закону України «Про Вищу раду правосуддя» 12 січня 2017 року. Окрім коментарів ця збірка законодавства пропонує актуальну судову практику та посилання на інше профільне законодавство із зазначених правовідносин.

Сергей Петков
Украина

Сергей Петков - публицист, историк, исследователь этногосударственных процессов в Северном Причерноморье.

Читать полностью

Отзывы о книге «НПК ЗУ «Про очищення влади», «Про відновлення довіри до судової влади в України», «Про Вищу раду правосуддя"»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх