Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником

Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником - купить и читать книгу
Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником - купить и читать книгу
Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:170562

Характеристики книги "Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

225

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-2236-05-7

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

400 г

Описание книги «Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником»

Ця книжка — цінна знахідка для майбутніх мільйонерів. У сюжет оповідання закладено цікаву і справедливу думку автора, що успіх досягається не за помахом чарівної палички, а виключно завдяки особистим зусиллям та постійно...

Описание книги «Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником»

Ця книжка — цінна знахідка для майбутніх мільйонерів. У сюжет оповідання закладено цікаву і справедливу думку автора, що успіх досягається не за помахом чарівної палички, а виключно завдяки особистим зусиллям та постійному самовихованню. Тільки так можна отримати справжнє задоволення від результату своєї праці. Книжка розрахована на дітей від 7 до 14 років. Мета автора — донести майбутнім поколінням, що чарівником стати можливо, але не за одну ніч. Усе залежить тільки від тебе!

Хто не мріяв мати чарівну паличку? П’ятикласник Максим Дерев’янко вірив у силу магії та дуже хотів стати чарівником, як Гаррі Поттер. Одного разу Максим побачив запуск повітряного ліхтарика і дізнався, що той виконує записане на ньому бажання. Та є одна умова, щоб воно здійснилося: ліхтарик потрібно купити за гроші, чесно зароблені власною працею. Хлопець вирішив будь-що-будь впоратися із завданням та навіть посперечався з приятелькою Марійкою, що випередить її в цьому. Та вони й не здогадувалися, до яких дорослих пригод приведе дитяча суперечка!

Друзі перетворилися на справжніх підприємців і почали втілювати різні ідеї для одержання прибутку. Вони пройшли через гіркі розчарування і нелегкі випробування, а чого врешті-решт досягли — дізнаєтеся, прочитавши книжку. І пам’ятайте: дива трапляються! А що для цього потрібно — чарівна паличка, «ліхтарик бажань» або щось інше — скоро з’ясується...

 

Про авторів

Сергій Щербаков — автор книжок про маркетинг, відомий в Україні та країнах СНД, спікер крупних бізнес-конференцій, власник агентства Shcherbakov SMM Agency, яке допомагає компаніям заробляти гроші в соціальних мережах. У його активі — понад 120 успішно реалізованих проектів у 53 галузях бізнесу. Як SMM-спеціаліст Сергій Щербаков розробив низку методик, які у в своїй роботі використовують тисячі людей з різних країн. Його книга «Партизанський маркетинг в соціальних мережах» стала бестселером.

Наталія Щербакова — педагог з 25-річним стажем та підприємець, мати двох дітей — Сергія та Наталії. Її письменницьким дебютом стала книжка «Бізнесмаги», написана у співавторстві з сином. І це не випадковість: під час роботи у початковій школі Наталія побачила безліч комічних та трагічних випадків з дітьми. А зрозуміти всі труднощі та радості власної справи допомогла невелика продуктова крамниця. Не дивно, що з-під пера Наталії вийшло цікаве дитяче оповідання (а може, й корисна інструкція, як розвинути в собі підприємницький талант).

 

Цитати з книги

Разюче перетворення

Батьки нишком стали пишатися хлопцем. Лише за кілька тижнів він пережив разюче перетворення. Максим, звісно, жабою не був, та й не цілував його ніхто, але факт змін заперечувати було важко. Навіть стара «шкіра» — книжки про чаклунство — на полицях залишилася. І якщо раніше мама дуже хвилювалася, у що це все виллється і якою сектою може закінчитися, то тепер вечорами вона навшпиньки прокрадалася до дверей кімнати сина і натхненно прислухалася, що він робить, що відбувається в його голові, навіть не намагаючись по-справжньому зрозуміти. Просто коли підслуховуєш, то неначе теж у процесі береш участь.

 

Знайди себе у світі грошей

Увесь світ — це кругообіг грошей. Світ — це бізнес. Кожну річ, яку ми використовуємо, хтось купив, а хтось продав. І якщо все можна продати, якщо все у світі комусь треба, то це означає, що можна робити… усе, що завгодно!.. Значить, комусь подобається робити комп’ютери. А комусь подобається зуби лікувати. Комусь — будувати будинки, а комусь — шити мантії для чарівників. Комусь... Та що тут говорити. Все, що ми бачимо навкруги, зроблено кимось і для когось…

 

Головні «інгредієнти»

Навіть досвідчений маг ніколи не знає, які інгредієнти йому знадобляться сьогодні. Для сили потрібний корінь мандрагори. Для перетворення — волосся людини. Для левітації — вода озер Шамбали… Так само і досвідчений бізнесмен не знає, що йому знадобиться цього разу. Але він уміє думати. І рахувати гроші. Він планує, скільки заробить, а скільки витратить. Інакше не лише перший млинець нанівець, а вся Масниця.

 

Справжнє чародійство

Максим відвернувся і широко усміхнувся. Марійка все ж почула те, що він намагався їй сказати. Чародійство — це коли ти робиш, що хочеш. Кожну хвилину.

 

Магія своїми руками

Ліхтарик у Геника з Танею не спрацював, мій ритуал також не спрацював. А від хуліганів мене ти врятувала, а не паличка з мантією… Скидається на те, що нісенітниці це все. Хочеш зробити щось чарівне — пиши план і починай робити. От наша вистава сьогоднішня… Вона ж не впала просто з неба. Ми її зробили, уяви! Своїми руками! Хіба це не магія?!

Сергій Щербаков
Україна

Сергій Щербаков - маркетолог, письменник, спікер.

Читать полностью

Отзывы о книге «Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Бізнесмаги. Як стати справжнім чарівником"

Наверх