Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Рецензия на книгу Я завжди писатиму у відповідь

18.02.2020 12:27
Книга в данном обзоре:

Я завжди писатиму у відповідь

Автор: Ліз Велч, Мартін Ґанда, Кейтлін Аліфіренка

Переводчик: Александра Гордынчук

Издательство: #книголав

Серия: Полиця бестселер

ISBN 978-617-7563-35-7

Я шукала легку і просту за змістом книгу, яку можна прочитати і просто ні про що не думати потім. З назви книги та її оформлення я очікувала, що це звичайна переписка між хлопцем і дівчиною, яка закінчиться як більшість голлівудських фільмів. Однак назва книги – це лише вершина айсбергу. Одкровення, відкрите в переписці двох особисто не знайомих людей, захопило лещатами мою увагу і не відпускало аж до самої останньої сторінки книги.

«Я завжди писатиму у відповідь» – книга про переписку незнайомих людей, що живуть на різних континентах. Вона є реальною історією двох невигаданих головних героїв – Мартіна із бідної Зімбабве та Кейтлін із ситої Америки. Лист за листом і життя двох молодих людей трансформує не тільки їх самих, а й життя їхніх родин.

Кому може бути цікавою ця книга: для тих, хто з ностальгією згадує своє шкільне життя та реальну переписку справжніми паперовими листами. Вона для батьків, що прагнуть краще розуміти своїх дітей і хочуть підтримувати їх у важливих ситуаціях. Але потужним трампліном до змін, вона послугує для підлітків, що тільки починають свій шлях у доросле життя.

Ця книга здатна пробудити багато доброго та щирого, що є в людині. Вона про надзвичайну мотивацію та силу волі. Її зміст, наскрізь просочений оптимізмом та вчить завжди вірити в краще і ніколи не опускати руки перед труднощами, якими вони не були.

Разделы в которых можно найти данную рецензию:

Отзывы

0

чудова книга, саме те, що хочеться прочитати, коли на вулиці морозно та холодно

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх