Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Як я про$рав банк

Як я про$рав банк - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Як я про$рав банк - купить и читать книгу
Як я про$рав банк - купить и читать книгу
Як я про$рав банк - купить и читать книгу
Як я про$рав банк - купить и читать книгу
5.00
1  отзыв
Артикул:193212

Характеристики книги "Як я про$рав банк"

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

304

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-577-167-9

Переплёт:

Твердый

Формат:

70x100/18 (165x230 мм)

Вес:

415 г

Описание книги «Як я про$рав банк»

У деяких історіях більше питань, ніж відповідей. Але не сьогодні, не в цій книзі!  Андрій Оністрат розповідає відверто про сокровенне. Відомий український бізнесмен, спортсмен, Ironman, youtuber, коуч, батько шістьох діте...

Описание книги «Як я про$рав банк»

У деяких історіях більше питань, ніж відповідей. Але не сьогодні, не в цій книзі!  Андрій Оністрат розповідає відверто про сокровенне. Відомий український бізнесмен, спортсмен, Ironman, youtuber, коуч, батько шістьох дітей - без натяків і прикрас ділиться історією свого життя. Зліт, тріумф, падіння, крах ... усвідомлення, новий старт, віра, завзятість і ... успіх!

Мільйонер у двадцять п'ять — міф чи реальність? Як конвертувати з пасивів в активи й досягати поставлених цілей? Що станеться, якщо змішувати бізнес і стосунки? Яка ціна успіху? Як піднятися після падіння і, зібравши всі сили, йти далі? Де той невичерпний ресурс, що наповнить енергією і допоможе знайти щастя? На ці та багато інших запитань ви дізнаєтеся відповіді в книжці Андрія Оністрата.

Перед вами історія людини, яка пройшла шлях від простого міняйла в переході метро до власника банку; щасливого батька шістьох дітей; спортсмена національного масштабу; сильної, вольової особистості, що надихає своєю завзятістю й ентузіазмом.

Це не ще одна мотиваційна «історія одного успіху» — це книга-одкровення. Реальне життя реальної людини: злети і падіння, сподівання і розчарування, визнання помилок і пошук нового сенсу, крах і старт з нуля. Тут не про те, що буде легко й ти без зусиль усього досягнеш — тільки роби це і ще оце. Часом буде тяжко, і втрати неминучі, але треба йти вперед, прагнути до мети, незважаючи ні на що, — і прийде успіх. Трапляється всяке: друзі зраджують, партнери «кидають», діти відвертаються, стосунки закінчуються, держава розтирає на порох, руйнується те найцінніше, над чим працював багато літ і у що вкладав себе до останку... Але буде новий старт, новий день, нова можливість — і ти досягнеш, зумієш, упораєшся. І пам'ятай: минулого не існує — вперед і тільки вперед!

Отзывы о книге «Як я про$рав банк»

0
Андрей Онистрат

Советую всем прочитать Как я про$рал банк. Книг такого жанра немного и все они не только мотивируют, но и заставляют остановиться и оценить ситуацию вокруг. Всегда есть шанс добиться цели...

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Беззубий Бізнес

Богдан Кушнир

555 
Купить
The Google Story

David A. Vise

715 
Купить
Наверх