Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Влада і насолода

Влада і насолода - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Влада і насолода - купить и читать книгу
Влада і насолода - купить и читать книгу
Влада і насолода - купить и читать книгу
Влада і насолода - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:201118

Характеристики книги "Влада і насолода"

Издательство:

Год издания: 2019

Количество страниц:

240

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-09-5828-0

Серия

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×100/16 (140x245 мм)

Вес:

400 г

Описание книги «Влада і насолода»

Книжка Андрія Маклакова — спірна і твереза, яка ламає рамки уявної політкоректності і змушує читача у зовсім несподіваному ракурсі поглянути на багато аспектів сучасної цивілізації. Що собою являє суспільство, яке, наче ...

Описание книги «Влада і насолода»

Книжка Андрія Маклакова — спірна і твереза, яка ламає рамки уявної політкоректності і змушує читача у зовсім несподіваному ракурсі поглянути на багато аспектів сучасної цивілізації. Що собою являє суспільство, яке, наче губка, просочене нарцисизмом? У чому полягають справжні мотиви сильних світу цього? Чи є небезпечною насолода, і якими є її наслідки? Чи справді все у цьому світі крутиться навколо грошей і влади? Автору вдалося по-новому зібрати розрізнений «пазл» нашої дійсності і запропонувати оригінальні підходи до найрізноманітніших сфер життя суспільства: економіки та політики, західної філософії та культури, науки та релігії, гламурного середовища і таємних товариств.

Андрій Маклаков народився в місті Рава-Руська на Львівщині. У 1988 році закінчив Київський політехнічний інститут. Від 1998 року присвятив себе науковій журналістиці, співпрацював із провідними столичними виданнями. У 2003–2008 роках очолював Білоцерківське філософське товариство. Наразі — співробітник Інституту стратегічних досліджень «Нова Україна».

Андрій Маклаков — автор фільму «Жижек-Монстр» (2015), а також понад 900 статей і перекладів із питань політики, економіки та культури. Він має широку популярність як відеоблогер і науковий оглядач. У 2010 р. у співавторстві з доктором філософських наук О. К. Шевченком опублікував полемічну книжку «Непристойні насолоди: досліди радикальної думки», у якій було проаналізовано сучасні неґативні тенденції в інтимному, релігійному та громадськополітичному житті.

Отзывы о книге «Влада і насолода»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх