Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Вибір без вибору

Вибір без вибору - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:150219

Характеристики книги "Вибір без вибору"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

168

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-7418-20-6

Переплёт:

3 - мягкий

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

200 г

Описание книги «Вибір без вибору»

Цей роман – про справжню дружбу, непохитну віру, всемогутню любов, незрозуміле диво і, звичайно ж, про вибір, якого – ось парадокс! – по суті, ніколи й не було. В основі роману лежить реальна життєва іст...

Купить другие книги автора

Ще не в курсі, але…

Ірина Тетера

220 
Купить
200 
Купить
Самотні вітри

Ірина Тетера

160 
Купить

Описание книги «Вибір без вибору»

Цей роман – про справжню дружбу, непохитну віру, всемогутню любов, незрозуміле диво і, звичайно ж, про вибір, якого – ось парадокс! – по суті, ніколи й не було.

В основі роману лежить реальна життєва історія нашої співвітчизниці – львів’янки Мар’яни Калабай, яка дізналася про свою третю вагітність водночас зі страшним діагнозом – «гостра мієлоїдна лейкемія». Ось тільки Мар’яна не злякалася тих випробувань, які підготувала їй доля, і зуміла розгледіти нове життя там, де цілий консиліум лікарів одноголосно бачив лише смерть. Та й чи може справжня мати вибирати між власним благополуччям і життям своєї дитини? Аборт – це вбивство. Але, на щастя, ця історія передусім про життя. Про дружбу, про віру, про любов і ще трохи про справжнє диво. Адже дива обов’язково трапляються з тими, хто в них по-справжньому вірить!

 

Відгук

Ця історія змусила задуматися кожного з нас...

Здавалося б, роки роботи в такому складному проекті, як «Стосується кожного», мали б навчити мене вже не дивуватися різниці людських доль, але все ж таки це не так. Історії, яким співпереживають глядачі, як і раніше, торкаються і мого серця. Вони сповнені трагізму, але ніколи не позбавлені сенсу.

 

Так було і у випадку Мар’яни Калабай. Я добре пам’ятаю той ефір, а також свої думки напередодні й під час програми. Говорити про смерть завжди нелегко, а в студію були запрошені чоловік і діти Мар’яни. Зазвичай, запис відбувається в живому діалозі з героями і гостями-експертами, а ми ніколи не знаємо, до чого конкретно приведе цей діалог. Емоції зашкалюють, і мені доводиться перекрикувати й заспокоювати як героїв, так і гостей. Але тільки не в цьому випадку. Ніколи раніше я не чув такої дзвінкої тиші на майданчику. Добирати слова було складно всім. Говорив здебільшого Михайло – чоловік Мар’яни. Його голос тремтів, а по щоках котилися сльози, але він і далі розповідав мільйонам людей по інший бік екрана про те, як сильно він кохав свою дружину, та про те, як сильно продовжує її кохати. І тут не потрібні були ні поради, ні співчуття, ні спроби розібратися в помилках. Вони боролися до кінця, продовжуючи вірити, а значить: усе зробили правильно! І ця історія, хай би якою щемливою вона була, все ж таки не про безвихідь та смерть – вона про життя, про справжню дружбу і навіть про любов, якій до снаги протистояти будь-яким, здавалося б, непереборним обставинам.

 

Під час програми Михайло розповів, що Мар’яна дуже хотіла написати книгу про те, через що їй довелося пройти, але, на жаль, так і не встигла цього зробити. Ми розуміли, що мусимо допомогти здійснити Мар’янине бажання в пам’ять про неї. І я запропонував Ірині Тетері – одному з наших експертів, узятися за цю справу. Напевно, я один із небагатьох, кому вдалося прочитати роман ще в рукописі, і тепер з усією відповідальністю можу заявити: Ірині вдалося дібрати потрібні слова, – упевнений, ніхто з читачів не залишиться байдужим. У цій книзі ховається важка історія дуже щасливого життя, історія про любов і про віру, про життя після смерті, про щось скороминуще і багато про що вічне, про те, що дійсно стосується кожного...

 

Андрій Данилевич, журналіст, ведучий телепрограми «Стосується кожного»

5.00
Ірина Тетера
Украина

Народилася в Криму. Там же закінчила університет, факультет романо-германської філології. У дитинстві займалася карате (є навіть зелений пояс), відвідувала художню школу. Одружена, із чоловіком виховують трьох дітей. А ще в них є три коти й собака.

Читать полностью

Отзывы о книге «Вибір без вибору»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Місто карликів. Книги 3-4

Леся Романчук

349 
Купить
Несезон

Таис Золотковская

300 
Купить
Дівчина з міста

Олена Рижко

200 
Купить
Лінія термінатора

Татьяна Стрижевская

280 
Купить
Сьомга
Сьомга

Софія Андрухович

165 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Вибір без вибору"

Наверх