Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Велика книга притч

Велика книга притч - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Велика книга притч - купить и читать книгу
Велика книга притч - купить и читать книгу
Велика книга притч - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:119600

Характеристики книги "Велика книга притч"

Издательство:

Год издания: 2015

Количество страниц:

336

Язык:

Украинский

ISBN:

978-617-690-059-7

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

70×90/16 (170x215 мм)

Вес:

800 г

Описание книги «Велика книга притч»

У цій прекрасно ілюстрованій книжці ви знайдете притчі різних народів та культур. Видання прикрасить та доповнить домашню бібліотеку, а також стане чудовим подарунком для тих, хто небайдужий до великої сили слова. Прекрас...

Описание книги «Велика книга притч»

У цій прекрасно ілюстрованій книжці ви знайдете притчі різних народів та культур. Видання прикрасить та доповнить домашню бібліотеку, а також стане чудовим подарунком для тих, хто небайдужий до великої сили слова.

Прекрасно ілюстроване видання, що стане окрасою вашої бібліотеки! Притча – це багатовікова людська мудрість, закріплена досвідом та подіями й виражена словами. Притчі завжди спонукають людину до роздумів, творення, пізнання існуючих законів світобудови. Видання прикрасить і доповнить домашню бібліотеку, а також стане чудовим подарунком для тих, хто небайдужий до великої сили слова. Книга містить притчі різних народів та культур: Індійські притчі Буддистські притчі Дзенські притчі Даоські притчі Перські притчі Християнські притчі «Притчі дійсно витримали випробування часом і сповнилися мудрості сторіч. Кожна притча може чогось навчити, у кожній закладено певний життєвий урок. Тому подібні оповідки з давніх-давен переходили від однієї людини до іншої: від батька до сина, від учителя до учня. Написані просто та зрозуміло, притчі здатні відкрити очі на дійсно важливі речу й дати підказку, як слід діяти в тій чи іншій ситуації. Німецький письменник Карл Іммерман наголошував, буцімто «повчання швидше сягне розуму, якщо вкласти його в коротке оповідання, аніж у довгу проповідь». А середньовічний східний мудрець Абу-аль-Фарадж називав притчі «оповідками, що збадьорюють розум і звільняють серце від горя й туги», «цілющим зіллям, що лікує розбиті серця, провідною зіркою для тих, хто полюбляє напучування, і найліпшим другом для поціновувачів дотепів та гумору». У житті немає нічого вічного — все минається із плином часу, і тільки притчі залишаються, набуваючи ще більше глибинного змісту, розширюючись новими тлумаченнями. Такі оповідки загачують наше розуміння світу, визначаючи, що є головним, а чого варто позбутись як швидкоплинного непотребу. А ще притчі допомагають подивитися на звичні речі під новим кутом і помітити дещо важливе, чого раніше ми не помічали. Саме завдяки цим стислим історіям нам стає доступною неминуща мудрість поколінь, котра робить нас гідними людьми, які крокують життєвими стежинами з високо піднесеною головою...»

Ірина Говердовська
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Велика книга притч»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх