Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Вчимо протилежності

Вчимо протилежності - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:192161

Характеристики книги "Вчимо протилежності"

Издательство:

Год издания: 2014

Количество страниц:

10

Язык:

Украинский

ISBN:

978-966-913-140-9

Переплёт:

7 - твердый

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вес:

50 г

Описание книги «Вчимо протилежності»

Пограймо у гру: хто зможе сам вигадати казку. Помічником буде наша книжка «Вчимо протилежності». У цій книжечці наочно, на веселих, цікавих прикладах показано, що у відстаней і габаритів є свої характеристики: низь...

Описание книги «Вчимо протилежності»

Пограймо у гру: хто зможе сам вигадати казку. Помічником буде наша книжка «Вчимо протилежності». У цій книжечці наочно, на веселих, цікавих прикладах показано, що у відстаней і габаритів є свої характеристики: низький, високий, вузький, широкий, короткий, довгий, далекий, близький.

Сюжетні малюнки — барвисті, яскраві, немов цілі оповіданнячка в малюнках. А в чудових віршиках описуються смішні цікаві ситуації, в яких обіграються протилежні характеристики. Усе це вже пора засвоювати малюкові. Ця книжка формує навички порівняльного і наочно-образного мислення. А як же казка? Будь ласка! Була собі Жирафа. Вона купила собі хатинку, але не перевірила, чи поміститься в ній. Стелі виявилися занадто низькими для високої Жирафи. А що може бути вищим за Жирафу? Гора, дерево секвоя, багатоповерховий будинок. Кожному маленькому читачеві стане зрозуміло, що будь-який високий обов’язково низький у порівнянні з чимось. Так само, як широкий — вузький, а довгий — короткий відносно чогось іншого.

Так, вигадуючи разом з малюком, придумуючи нові подробиці та сюжети, ви допоможете йому освоїти навички порівняльного мислення.

Отзывы о книге «Вчимо протилежності»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх