Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Цифрова фотографія. Фоторецепти

Цифрова фотографія. Фоторецепти - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Цифрова фотографія. Фоторецепти - купить и читать книгу
Цифрова фотографія. Фоторецепти - купить и читать книгу
Цифрова фотографія. Фоторецепти - купить и читать книгу
Цифрова фотографія. Фоторецепти - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:205259

Характеристики книги "Цифрова фотографія. Фоторецепти"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2020

Количество страниц:

224

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-09-6110-5

Серия

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84x100/24 (170x230 мм)

Вес:

500 г

Описание книги «Цифрова фотографія. Фоторецепти»

Перед вами книжка про цифрову фотографію Скотта Келбі, присвячена готовим рецептам професійної зйомки. Містить чимало цінних практичних порад і секретів. Кожному прийому або ефекту присвячено дві окремі сторінки зі світлинами ...

Купить другие книги автора

Описание книги «Цифрова фотографія. Фоторецепти»

Перед вами книжка про цифрову фотографію Скотта Келбі, присвячена готовим рецептам професійної зйомки. Містить чимало цінних практичних порад і секретів. Кожному прийому або ефекту присвячено дві окремі сторінки зі світлинами автора. Одна фотографія представлена в оригіналі, без обробки, щоб показати, за яких обставин відбувалася фотосесія, а друга — це готова версія. Скотт Келбі детально пояснює, у який спосіб отримати таку світлину. Ця книжка неймовірно популярна у світі, адже написана без зайвих складних термінів і розповідає вам, як отримувати чудові фотографії. Використовуйте прийоми, які описує Скотт, і ви будете задоволені результатом!

Скотт Келбі — редактор, видавець і співзасновник журналу Photoshop User та один із ведучих впливового щотижневого ток-шоу про фотографії The Grid. Також він є президентом онлайн-фірми, що займається тренуванням, освітою та видавництвом, KelbyOne.

Скотт — фотограф, дизайнер і титулований автор понад 60 книжок, зокрема й The Digital Photography Book, parts 1, 2, 3 & 4, The Adobe Photoshop Book for Digital Photographers, Professional Portrait Retouching Techniques for Photographers Using Photoshop, The Adobe Photoshop Lightroom Book for Digital Photographers, та Light It, Shoot It, Retouch It: Learn Step by Step How to Go from Empty Studio to Finished Image. Перша книжка у цій серії, The Digital Photography Book, part 1, стала найбільш продаваною книжкою про цифрову фотографію в історії.

За останні чотири роки Скотт Келбі був удостоєний визнання як найперший найпопулярніший автор освітніх книжок про фотографію. Його книжки були перекладені десятками різних мов, зокрема китайською, російською, іспанською, корейською, польською, тайванською, французькою, німецькою, італійською, японською, нідерландською, шведською, турецькою та португальською.

Келбі — тренувальний директор для семінарського туру Adobe Photoshop та технічний керівник конференції Photoshop World Conference & Expo. Він веде серію онлайн-курсів (від KelbyOne.com) і тренує фотографів та користувачів Adobe Photoshop із 1993 року. Також він є засновником Щорічної всесвітньої фотопрогулянки Скотта Келбі, найбільшої світової соціальної події для фотографів, яка збирає разом десятки тисяч фотографів у один день щороку, щоб фотографувати у понад тисячі міст по всьому світі.

Отзывы о книге «Цифрова фотографія. Фоторецепти»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Як знімати неймовірні пейзажі

Генрі Керролл

441 
Купить
Наверх