Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Трударик. Практичний матеріал для уроків трудового навчання та позакласної роботи з молодшими школярами

Трударик. Практичний матеріал для уроків трудового навчання та позакласної роботи з молодшими школярами - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:118308

Характеристики книги "Трударик. Практичний матеріал для уроків трудового навчання та позакласної роботи з молодшими школярами"

Год издания: 2006

Количество страниц:

96

Язык:

Русский

ISBN:

966-692-877-9

Переплёт:

Мягкий

Формат:

60×84/16 (145x200 мм)

Вес:

85 г

Описание книги «Трударик. Практичний матеріал для уроків трудового навчання та позакласної роботи з молодшими школярами»

У посібнику зібрано ребуси, кросворди, загадки, прислів’я, фізкультхвилинки, які можна використати на уроках трудового навчання в початковій школі та у позакласній роботі з молодшими школярами. Посібник рекомендовано ...

Купить другие книги автора

Описание книги «Трударик. Практичний матеріал для уроків трудового навчання та позакласної роботи з молодшими школярами»

У посібнику зібрано ребуси, кросворди, загадки, прислів’я, фізкультхвилинки, які можна використати на уроках трудового навчання в початковій школі та у позакласній роботі з молодшими школярами. Посібник рекомендовано учням молодших класів, батькам, вчителям початкових класів, вихователям груп продовженого дня, працівникам закладів позашкільної освіти, студентам педагогічних навчальних закладів.

Владимир Хорунжий
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Трударик. Практичний матеріал для уроків трудового навчання та позакласної роботи з молодшими школярами»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Трударик. Практичний матеріал для уроків трудового навчання та позакласної роботи з молодшими школярами"

Наверх